Korse

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Korse başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,177 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korse
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normal doğumu anlıyorrumda benim ikinci sezaryan kimisi takılır diyor kimisi takılmaz siz ne düşünüyorsunuz
Ben zayıfım yine taktım dogum yapar yapmaz 50 kilo hamile kaldım 70 kilo dogum yaptım tekrar 60 kilo oldum 38 beden oldum şimdi 21+3 günlük 65 kilo yum yine aldım boy 179

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Doqumdan hemen sonrasndami korse takmayı dusünuyosnuz yoksa diqer qünmü daha iyi olur kaç qün takilmali, İlk doqumumda bilqisiz olduqmdan iki qün takmamstim çünkü bilmiyrdum kaynanmlarla kalıyorduk bide. Iki qun sonrasında Şal baqlamıştım. Aşırı kilolu yada yaqi olan biri deqilm normal wucut yapım war qobeqm yemek yiyince çıkardı. Bunda nasıl olur bilmiyorm nasıl bi yol izlemek qerek 29 haftaqlim 1 bucuk ay önce 58 kiloydm.
Canım doktorlar ilk 6hafta önermiyorlar takılmasını rahim baskıya uğradığı için kendi kendine toparlanamadığı için rahim sarkmasına yol açıyormuş 6.haftadan sonra takılması daha uygun görülüyor ama bazı doktorlarda hemen kullanabilirsin diyorlar ben henüz sormadım doktora doğumdan sonra sorucam ne zaman takıyım diye

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktorlar ilk 6hafta önermiyorlar takılmasını rahim baskıya uğradığı için kendi kendine toparlanamadığı için rahim sarkmasına yol açıyormuş 6.haftadan sonra takılması daha uygun görülüyor ama bazı doktorlarda hemen kullanabilirsin diyorlar ben henüz sormadım doktora doğumdan sonra sorucam ne zaman takıyım diye
Peki teşekkür ederim ama 6 hafta biraz qec olur sanki olan olur zaten. İstqramda plates spor yapanlr doqumdan hemen sonra takin diyorlr. Ben de doktra sorayım bi baklm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar