Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canlar 15 gün önce doğum yaptım. Doğumdan sonra nasıl korundunuz. Hangi korunma yöntemi iyi. Oğlum büyüyene kadar çocuk istemiyoruz.
Bilgi verebilir misiniz
Benimde ilk hamilelegim bitince spiral taktırmayi düşünüyorum çünkü prezervatif delik cikabiliyormuş ilaç felan da olmaz bana mantıklı olan spiral geldi tabi sağlığımı olumsuz etkilerse çıkartırım çünkü onda sorun yaşayan da var yaşamayan da sana da bı fikir olsun die bu yöndeki düşüncemi bu sekidle paylaşmak istedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayır canım adetliyken takılıyormus böylelikle ağrı pek olmuyormuş tabi acıya duyarlilikta önemli ve ilişkide hissesilicek bisiy değilmiş sadece bazı kadın arkadaşlarımızda adet duzensizligi, çok kanama, gecikme veya uzun sürüyormuş tabi bunlsr kişiden kişiye değişen belirtiler bazılarında ise hiç sorun olmuyormuş zaten her hangi bi sorunda çıkartilir benim düşüncem spiral denicem ben dogumdan sonra bakalım artık hayırlısı