Kötü rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sibelita tarafından oluşturulan Kötü rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 512 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kötü rüya
Konbuyu başlatan Sibelita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sibelita

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Son bikaç gündur çok kötü rüyalar görüyorum kızlar bebeğime sürekli bişe oluyo ruyalarımda çok etkiliyo bu ruyalar beni bütün gün moralim bozuk...Hayır olsun inşallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Son bikaç gündur çok kötü rüyalar görüyorum kızlar bebeğime sürekli bişe oluyo ruyalarımda çok etkiliyo bu ruyalar beni bütün gün moralim bozuk...Hayır olsun inşallah
Çok düşünüp etkisi altında kalıyosundur bide vücut ağırlaştıkca sürekli hamilelik aklında oluyo uyurken dönerken hep acaba bebeğim iyi mi düşüncesi var yatağa girince duanı oku öyle uyu

Ayşenur 12

Kayıtlı Üye
rank
Bnde hep öyle rüyalar görüyorum bir bebeğimi kaybettim çok düşündüğüm için ve buna da bsy olacak mı diye her gece kabus görüyorum

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Hayrlsiyla kucağımıza alsaydık Allah'ın izniyle şu korku bitseydi bir ya cnm 🤲😔
Aynen cnm inşalla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen kaç haftalıksın cnm ?