Amin abla cümlemizinkini inşallah 🤲🏻 Benimde Az kaldı cnm
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Ocak 2022 #11 Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin abla cümlemizinkini inşallah Genişletmek için tıkla ... Benimde Az kaldı cnm
Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin abla cümlemizinkini inşallah Genişletmek için tıkla ... Benimde Az kaldı cnm
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,519 Konum Kırklareli 1 Ocak 2022 #12 Mamı Sibel' Alıntı: Benimde Az kaldı cnm Genişletmek için tıkla ... Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni
Mamı Sibel' Alıntı: Benimde Az kaldı cnm Genişletmek için tıkla ... Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Ocak 2022 #13 Kayra'nın annesi' Alıntı: Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni Genişletmek için tıkla ... Aynen vala
Kayra'nın annesi' Alıntı: Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni Genişletmek için tıkla ... Aynen vala
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,519 Konum Kırklareli 1 Ocak 2022 #14 Mamı Sibel' Alıntı: Aynen vala Genişletmek için tıkla ... Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi
Mamı Sibel' Alıntı: Aynen vala Genişletmek için tıkla ... Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Ocak 2022 #15 Kayra'nın annesi' Alıntı: Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi Genişletmek için tıkla ... Bizde senin gibiydik bak bugün 38 +4 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi Genişletmek için tıkla ... Bizde senin gibiydik bak bugün 38 +4
Kayra'nın annesi' Alıntı: Biliyorum abla son 6 gün rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun meleğine seni Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi Genişletmek için tıkla ... Bizde senin gibiydik bak bugün 38 +4 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2022 Kayra'nın annesi' Alıntı: Ayy darısı benim başıma inşallah tabi biz daha yeni 20 haftalık olduk daha çok var da sayılı gün çabuk geçer diyorlar bakalım geçecek mi Genişletmek için tıkla ... Bizde senin gibiydik bak bugün 38 +4
S Selda mas Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 1,284 1 Ocak 2022 #16 Aysima' Alıntı: Normal doğumda da test aliyor mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hepsinde istiyorlar diye biliyorum sonuçta doğum kan kaybı yani hastalık var mı yok mu bakacaklar
Aysima' Alıntı: Normal doğumda da test aliyor mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hepsinde istiyorlar diye biliyorum sonuçta doğum kan kaybı yani hastalık var mı yok mu bakacaklar
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 1 Ocak 2022 #17 Aysima' Alıntı: Sonuç çıkana kadar doğurtmuyorlar mi acaba Genişletmek için tıkla ... Hızlı test yapıyorlarmış canım 20dk da 20dk bekletiyoruz dedi Medicana
Aysima' Alıntı: Sonuç çıkana kadar doğurtmuyorlar mi acaba Genişletmek için tıkla ... Hızlı test yapıyorlarmış canım 20dk da 20dk bekletiyoruz dedi Medicana
❤️Şeyma❤️İlyas❤️ ❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️ Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 861 1 Ocak 2022 #18 Aysima' Alıntı: Normal doğumda da test aliyor mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne zamandan beri test istiyorlar ki benm haberim yok ben kızımı 2020 de doğurdum normal doğum test almadılar yeni alıyorlar herhalde benm bilgim yok
Aysima' Alıntı: Normal doğumda da test aliyor mi bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Ne zamandan beri test istiyorlar ki benm haberim yok ben kızımı 2020 de doğurdum normal doğum test almadılar yeni alıyorlar herhalde benm bilgim yok