Koyu kahverengi leke hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Koyu kahverengi leke hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,118 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Koyu kahverengi leke hakkında
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömer Talha’nın annnesi 😍

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Mutlaka doktora git canim geçmiş olsun
Koyu kahverengi leke vardı taharet alınca baktım yoktu Hayal gördüm herhalde dedim az önce tekrar baktım vardı ama taharet alırken beyaz akıntı anlamadım :( karnımın içinde karıncalanma ve kaşınma vardı ama pek dikkate almadım olabilir diye sizce olabilirmi

11 hafta 4 gün

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Koyu kahverengi leke vardı taharet alınca baktım yoktu Hayal gördüm herhalde dedim az önce tekrar baktım vardı ama taharet alırken beyaz akıntı anlamadım :( karnımın içinde karıncalanma ve kaşınma vardı ama pek dikkate almadım olabilir diye sizce olabilirmi

11 hafta 4 gün
Seni korkutmak istemem ama bn vardı kötü kokulu hemde kesilmedi 12 haftam da düşük teylike si geçirdim 2 gün hastanede yattım progestan verdiler kullandım geçti ama20 gün kanamam devam etti mümkünse bi özele git derim

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank

11 hafta 4 gün
Bildigim kadariyla 13.haftaya kadar en riskli haftalar oluyor..dusuk yaptiginda bu sekilde belirsiz bir lekelenme seklinde degil ciddi sekilde kanaman geliyor ve ped kullanmak zorunda kaliyorsun ve en nihayetinde dogum yapar gibi bir anda foş diye hersey icinden akip gidiyor.. belki bebegin kilcal bir damara denk gelmistir bu sekilde onemsiz lekelenmelerde olabiliyor yada malesef ciddi sorunlarin haberciside..suan icin bunu en iyi tespit edecek olan doktorundur..cuma demissin zaten , insallah kontrolunde hayirli haberler gelir, cok gecmis olsun

Bildigim kadariyla 13.haftaya kadar en riskli haftalar oluyor..dusuk yaptiginda bu sekilde belirsiz bir lekelenme seklinde degil ciddi sekilde kanaman geliyor ve ped kullanmak zorunda kaliyorsun ve en nihayetinde dogum yapar gibi bir anda foş diye hersey icinden akip gidiyor.. belki bebegin kilcal bir damara denk gelmistir bu sekilde onemsiz lekelenmelerde olabiliyor yada malesef ciddi sorunlarin haberciside..suan icin bunu en iyi tespit edecek olan doktorundur..cuma demissin zaten , insallah kontrolunde hayirli haberler gelir, cok gecmis olsun
İnsallah canım allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.