Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen
B Beyza gül Guest 26 Mart 2022 #1 Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 26 Mart 2022 #2 Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıktı maden suyu içebilirsin
Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalıktı maden suyu içebilirsin
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 26 Mart 2022 #3 Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle oluyor hatta dün gece sabaha karşı bağırarak uyandım
Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle oluyor hatta dün gece sabaha karşı bağırarak uyandım
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 26 Mart 2022 #4 Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Günde 2 tane maden suyu içebilirsin canım aşırı kramp oluyorsa doktorunla görüş ilaçta verebilir
Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Günde 2 tane maden suyu içebilirsin canım aşırı kramp oluyorsa doktorunla görüş ilaçta verebilir
S Sonikiüç Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 75 27 Mart 2022 #5 Gebeligin 4. Ve 5. Haftasında benimde öyleydi. Doktor yerleştiği için olabilir demisti
L Lyl Kayıtlı Üye Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 504 27 Mart 2022 #6 Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Magnezyum eksikliginden oluyor canm doktoruna soyle verir büyük ihtimal bugün icmeyim dedim hemen kramp girdi bacaklarima çok etkili gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mart 2022 Taze anne' Alıntı: Benimde öyle oluyor hatta dün gece sabaha karşı bağırarak uyandım Genişletmek için tıkla ... Maden suyu iç canım içtiğim gün olmuyordu doktora soyle sanada magnezyum verir aynı sikayetle gittim bana verdi kullandigimdan itibaren çok rahatim
Beyza gül' Alıntı: Geceleri bacaklarıma kramp giriyo nasıl geçer uykudan uyandırıyor resmen Genişletmek için tıkla ... Magnezyum eksikliginden oluyor canm doktoruna soyle verir büyük ihtimal bugün icmeyim dedim hemen kramp girdi bacaklarima çok etkili gerçekten Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Mart 2022 Taze anne' Alıntı: Benimde öyle oluyor hatta dün gece sabaha karşı bağırarak uyandım Genişletmek için tıkla ... Maden suyu iç canım içtiğim gün olmuyordu doktora soyle sanada magnezyum verir aynı sikayetle gittim bana verdi kullandigimdan itibaren çok rahatim