Canım bende oğluma zeytinyağı sıvı şeyler çorbalar ne yaptıysam kabızlığı gecmiyodu doktora götürdüm yanlış beslenmeden dolayı böyle oluyo dedi ama ben katı bişey yedirmiyorum ki anlamadım bende sonra osmolak diye bi şurup verdi onu kullanıyorum hergun o olmasa kesinlikle yapmiyo büyüğünü sende götür yada o şurup tan al çok zor ya patliyordu benim oğlum adeta
Teşekkür ederim canım
Bir ara hastalandığında gözleri çapaklanıyordu onu iyileştirdim geçti şükür şimdide bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin can Allah tüm çocukları korusun benim kızımda ishal yok kabızlık var çorba yapıb veriyorum yumuşamıyor bir türlü karnı zaten çok yeyen çocukda deyil vallah ya ne yaparsan yap yine hastalık grlib tapıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin can Allah tüm çocukları korusun benim kızımda ishal yok kabızlık var çorba yapıb veriyorum yumuşamıyor bir türlü karnı zaten çok yeyen çocukda deyil vallah ya ne yaparsan yap yine hastalık grlib tapıyor
Selam hanımlar doktora gidicem ama yinede burdan sormak istedim kızım 1 yaş 5 aylık 1 gün önce kusub ediyordu dün gündüz hiç kusmadı bu gece yarısı kusması başladı 4 5 defa kustu hiç böyle olmamıştı bilmiyorum neden şimdide yemek yedirmeye korkuyorum