Kusumu kedi götürdü :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Kusumu kedi götürdü :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,345 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kusumu kedi götürdü :(
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Yavru kuşum vardı bebek gibiydi iki tane oğlum var diyordum gece pencere açık kalmış kuşu alıp götürmüş sabahın köründe 😭😭 zaten hassas dönemim ağlaya ağlaya bı hal oldum 🐦🐦

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Yavru kuşum vardı bebek gibiydi iki tane oğlum var diyordum gece pencere açık kalmış kuşu alıp götürmüş sabahın köründe 😭😭 zaten hassas dönemim ağlaya ağlaya bı hal oldum 🐦🐦
Ay kiyamam üzme kendini canım rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah evladını

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Ay kiyamam üzme kendini canım rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah evladını
Çok sağol. Ama napim o benim evladım gibiydi .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya kıyamam üzülme lütfen 😐
😨😭

Ya kıyamam üzülme lütfen 😐
😨😭

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Çok sağol. Ama napim o benim evladım gibiydi .

😨😭

😨😭
Aynen valla haklısın canım hem şimdi hamilesinde hormonlar öyle yapıyor canım sen yinede çok üzme canını bebeginde hissediyorum canım

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla haklısın canım hem şimdi hamilesinde hormonlar öyle yapıyor canım sen yinede çok üzme canını bebeginde hissediyorum canım
İnşallah cennete dir . Harbiden ben fazla duygusallastim :( . Amin herkesin de bizimde sağlıkla gelsinler inşallah.

Tüm sayfalar yüklendi.