Kusumu kedi götürdü :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Kusumu kedi götürdü :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,345 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kusumu kedi götürdü :(
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Üç haftalikti daha 😭 . Bu dördüncü kuşumuz bunun için burnumun direği sizladi çünkü o daha bebekti . Çok sağol canım Allah razı olsun.
Aynen valla haklısın canım çok küçükmüş ya sen hamilesin insanın herseye saatlerce aglayasi geliyor canım

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla haklısın canım çok küçükmüş ya sen hamilesin insanın herseye saatlerce aglayasi geliyor canım
Aynen öyle. inanır mısın kafese bile koymuyordum ki bana alışsın benden Korkmasin çeşit çeşit yem aliyorduk . Yediğimiz herseyden yiyordu yavrum gel de üzülme . Kuzenlerime diyorum aaa ben onu unutmsuum diyorlar anlamıyorum bı can gitti ya bu kadar çabuk nasıl unutuyorlar .

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle. inanır mısın kafese bile koymuyordum ki bana alışsın benden Korkmasin çeşit çeşit yem aliyorduk . Yediğimiz herseyden yiyordu yavrum gel de üzülme . Kuzenlerime diyorum aaa ben onu unutmsuum diyorlar anlamıyorum bı can gitti ya bu kadar çabuk nasıl unutuyorlar .
Aynen valla canım demekki onlar senin gibi değiller duygusuzlar valla canım insan evine gelen iki gün kalan misafiri bile özlüyor kaldiki öyle tatli bir kuşu nasıl ozlemiyesin canım

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla canım demekki onlar senin gibi değiller duygusuzlar valla canım insan evine gelen iki gün kalan misafiri bile özlüyor kaldiki öyle tatli bir kuşu nasıl ozlemiyesin canım
Neyse beni izliyordur inşallah onu çok seviyorum inşallah cennette beni karşılar . Ben unutsam da o beni unutmaz umarım. Derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim ❤️

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Neyse beni izliyordur inşallah onu çok seviyorum inşallah cennette beni karşılar . Ben unutsam da o beni unutmaz umarım. Derdime ortak olduğun için çok teşekkür ederim ❤️
Ben sana teşekkür ederim canım derdini benimle paylastigin için canım umarim öyle olur asla unutmaz seni onlar yapilan hiç birşeyi unutmazlar canım

Tüm sayfalar yüklendi.