Kusumu kedi götürdü :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Kusumu kedi götürdü :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,345 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kusumu kedi götürdü :(
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin herkesin de bizim de inşallah. Ne güzel ikinci çocuğun demek. 2.5 hafta öndesin benden :)
Aynen valla canım inşallah sağlıkla doğarlar evlat bambaşka kucagina aldığında anlicaksin rabbim herkese evlat sevgisini tadirmayi nasip etsin inşallah

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla canım inşallah sağlıkla doğarlar evlat bambaşka kucagina aldığında anlicaksin rabbim herkese evlat sevgisini tadirmayi nasip etsin inşallah
İnşallah amin . Başta kız olsun diyordum ama doktor erkek deyince yine aynı hissi aynı duyguyu yaşadım hatta daha çok sevdim oğlumu . Ölü doğanlar var ne bilim Allah önce sağlık versin hem bize hem bebislere .🤗🤗

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah amin . Başta kız olsun diyordum ama doktor erkek deyince yine aynı hissi aynı duyguyu yaşadım hatta daha çok sevdim oğlumu . Ölü doğanlar var ne bilim Allah önce sağlık versin hem bize hem bebislere .🤗🤗
Aynen valla amin canım rabbim senin gibi kalbi güzel bir oğlunolmasini nasip etsin inşallah benimde ilki erkekti dogumda ogrendim canım şimdi daha bilmiyorum bugün doktordan geldim görmemiş doktor nasip kısmet valla canım 21 yaşındayım ikinciye hamileyim acaba erken miydi daha

E

Esmacakmakk

Guest
Benim de 4 yaşındaki kuşum öldü hamileliğin başlarındaydı ama ailecek ağladık insan çocuğu gibi seviyor gerçekten. :( Babam evlenirken bana vermemişti hatta kavga etmiştik senindi benimdi diye :( hasta oldu öldü hayvancık aylarca ağladık:(

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla amin canım rabbim senin gibi kalbi güzel bir oğlunolmasini nasip etsin inşallah benimde ilki erkekti dogumda ogrendim canım şimdi daha bilmiyorum bugün doktordan geldim görmemiş doktor nasip kısmet valla canım 21 yaşındayım ikinciye hamileyim acaba erken miydi daha
Benden küçüksün daha . Erken mi geç mi belimem bı kesim erken anne olmak daha iyi diyor peşinden koşturma bakma açısından bende 25 yaşındayım . Senin de kalbin çok güzel maşallah 😘.cocuklarin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil .

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
Benden küçüksün daha . Erken mi geç mi belimem bı kesim erken anne olmak daha iyi diyor peşinden koşturma bakma açısından bende 25 yaşındayım . Senin de kalbin çok güzel maşallah 😘.cocuklarin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil .
Aynen valla haklısın canım sende küçüksün daha canım rabbim saglikla kucagimiza vermeyi nasip etsin inşallah canım

Eslem

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah. Sen şimdi bebek hareketleirni hissediyorsundur :) ben daha net hissedemiyorum . Sabırsızlanıyorum.🤗
Aynen valla canım yaramaz hiç durmuyor yerinde hayırlısıyla sende hisediceksin artik canım gerçekten insanın içinde bir varligin yaşadığını bilmek onu hissetmek çok güzel hareket ettikce ona daha çok baglanicaksin canım benim

Tüm sayfalar yüklendi.