Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum çözümü buldun mu benim ev site ama arada lagar sanirim tepiyor ve iğrenç bir koku sariyor ve surekli camasir suyu kullanan biriyim acikcasi ama heleki aksam üstü ve yagmur yagdiginda geliyor bu koku
Anladım kuzum ben de postu görünce ya benim de oluyor En çok da yağmur yağdığı zaman ama genel anlamda apartman içinde yani sadece benim dairemde değil tüm Dairelerde oluyormuş bu dedim Acaba sen farklı bir çözüm bulduysan ben de uygulayayım diyerek cevaplamıştım postu
Kızlar gebelikte en büyük sıkıntım lavaboya gitmek oldu çünkü müstakil evimiz ve hava rüzgarlıyken giderden koku geliyor. Öğürerek çıkıyorum çözümü burnumu tıkayarak işimi halletmekte buldum. Var mıdır gider kokusuna çözümleriniz
Giderlerse S yoktur ondan olabilir kuzum bir tesisatçı getirip baktırmak lazım diğer türlü hepsi geçici çözüm olur. Eski binaysa eğer koyulmamis olma ihtimali çok yüksek
Giderlerse S yoktur ondan olabilir kuzum bir tesisatçı getirip baktırmak lazım diğer türlü hepsi geçici çözüm olur. Eski binaysa eğer koyulmamis olma ihtimali çok yüksek
Vallahi kuzum benim kaynimda müstakil ev yaptırıyor on özellikle giderlere S koydurun dedik yoksa yazın oluşan koku eve siniıyor öyle kötü oluyor ki. Mesela mutfaktan geliyorsa lavabonun altındaki boruyu kıvırmak biraz çözüm olabiliyor. Ama WC icin ayni şey mümkün olmuyor
Vallahi kuzum benim kaynimda müstakil ev yaptırıyor on özellikle giderlere S koydurun dedik yoksa yazın oluşan koku eve siniıyor öyle kötü oluyor ki. Mesela mutfaktan geliyorsa lavabonun altındaki boruyu kıvırmak biraz çözüm olabiliyor. Ama WC icin ayni şey mümkün olmuyor
Aynen kuzum çok kötü bir koku oluyor da nereden geldiğini daha biz de bulamadık Yani en çok yağmur yağdığı zamanlarda oluyor ya tuvalet ya mutfak ama hangisi olduğunu bir türlü keşfedemedik kimi apartmandakiler tuvalet diyor Kimi mutfak diyor Anlayamadık gitti yani