R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,809 24 Ağustos 2022 #1 Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz
Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,451 Konum Kırklareli 24 Ağustos 2022 #2 Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yumurtlama kanamasını ilk kez duydum canım Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yumurtlama kanamasını ilk kez duydum canım
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,809 24 Ağustos 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yumurtlama kanamasını ilk kez duydum canım Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk kez başıma geldi başka doktora bir sorsam mi Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yumurtlama kanamasını ilk kez duydum canım Genişletmek için tıkla ... Benimde ilk kez başıma geldi başka doktora bir sorsam mi
S Sevgiyavuzd Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 247 24 Ağustos 2022 #4 Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Merhaba benimde görümcemin başına gelmişti ama 2 gün falandı. O ay hamile kaldı. Tabi doktora görünmek gerekir yine de herkesin aynı olmayabiliyor Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Merhaba benimde görümcemin başına gelmişti ama 2 gün falandı. O ay hamile kaldı. Tabi doktora görünmek gerekir yine de herkesin aynı olmayabiliyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,451 Konum Kırklareli 24 Ağustos 2022 #5 Rukiye27' Alıntı: Benimde ilk kez başıma geldi başka doktora bir sorsam mi Genişletmek için tıkla ... Sor bence kuzum bakalım oda aynısını söyleyecek mş Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Benimde ilk kez başıma geldi başka doktora bir sorsam mi Genişletmek için tıkla ... Sor bence kuzum bakalım oda aynısını söyleyecek mş
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,809 24 Ağustos 2022 #6 Sevgiyavuzd' Alıntı: Merhaba benimde görümcemin başına gelmişti ama 2 gün falandı. O ay hamile kaldı. Tabi doktora görünmek gerekir yine de herkesin aynı olmayabiliyor Genişletmek için tıkla ... 11 aylık bebeğim var süt korur diyorlar yinede hayırlısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sor bence kuzum bakalım oda aynısını söyleyecek mş Genişletmek için tıkla ... Aynen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ağustos 2022 Oyla 0 Downvote
Sevgiyavuzd' Alıntı: Merhaba benimde görümcemin başına gelmişti ama 2 gün falandı. O ay hamile kaldı. Tabi doktora görünmek gerekir yine de herkesin aynı olmayabiliyor Genişletmek için tıkla ... 11 aylık bebeğim var süt korur diyorlar yinede hayırlısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sor bence kuzum bakalım oda aynısını söyleyecek mş Genişletmek için tıkla ... Aynen Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ağustos 2022
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 24 Ağustos 2022 #7 Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum isdersen başka bir doktorada görün Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum isdersen başka bir doktorada görün
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,809 24 Ağustos 2022 #8 Çiçek20' Alıntı: Kuzum isdersen başka bir doktorada görun Genişletmek için tıkla ... Çiçek20' Alıntı: Kuzum isdersen başka bir doktorada görün Genişletmek için tıkla ... Randevu bulabilirsem tekrar gideceğim inşallah Oyla 0 Downvote
Çiçek20' Alıntı: Kuzum isdersen başka bir doktorada görun Genişletmek için tıkla ... Çiçek20' Alıntı: Kuzum isdersen başka bir doktorada görün Genişletmek için tıkla ... Randevu bulabilirsem tekrar gideceğim inşallah
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 24 Ağustos 2022 #9 Rukiye27' Alıntı: Randevu bulabilirsem tekrar gideceğim inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Randevu bulabilirsem tekrar gideceğim inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 25 Ağustos 2022 #10 Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yerleşme kanaması demiştir belki kuzum Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz Genişletmek için tıkla ... Yerleşme kanaması demiştir belki kuzum