R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,824 24 Ağustos 2022 #1 Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz
Merhabalar ben Ağustos 8 de regli oldum 22 Ağustos tan bu yana da lekelenme oluyor doktor yumurtlama kanaması dedi bunun hakkında bilgi verir misiniz
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,824 25 Ağustos 2022 #11 Çiçek20' Alıntı: İnşaallah canım Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim Gamze Hümeyra' Alıntı: Yerleşme kanaması demiştir belki kuzum Genişletmek için tıkla ... Sadece yumurtlama kanaması dedi birde ilaç verdi duphaston diye cnm Oyla 0 Downvote
Çiçek20' Alıntı: İnşaallah canım Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim Gamze Hümeyra' Alıntı: Yerleşme kanaması demiştir belki kuzum Genişletmek için tıkla ... Sadece yumurtlama kanaması dedi birde ilaç verdi duphaston diye cnm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 26 Ağustos 2022 #12 Rukiye27' Alıntı: Tşk ederim Sadece yumurtlama kanaması dedi birde ilaç verdi duphaston diye cnm Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım kuzum Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Tşk ederim Sadece yumurtlama kanaması dedi birde ilaç verdi duphaston diye cnm Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım kuzum