Şuan
Yok cnm gördüm simsiyah tüyleri vardı bebekti 1 yaşında falandı dua okudum korktum bakmaya birden bire üzerime sıçradı vücudumu hiç hisetmedim felç gibi oldumCanım karabasan dır uyku felcıde denılıyo banada oluyo arada ,ama bişey gormuyorum 3 harflı gormedım sadece uyku sırasında bı korku basıyo uykuyla uyanıklık hareket edemıyosun ,karabasan dıger adı uyku felcı ama bunlarda kımse bısı gormuyo pskolojık oluyo uyandıgın an o baskı gecıyo korku kalmıyo ,ama senınkı cok farklı ,bol bol ayetel kursu ozellıkle nas ve felak bırebır ,meallerıno okursan surelerın ne anlama geldıgnı ogrenırsın daha samımı okursun gece gunduz hepsını 3 er defa oku ıhmal etme bıde o korkuyu at ustunden korktukca hanıslasyon gorebılır ınsan, Allah var herseye gucu yeter o korktugun seylerın hıc bo gucu yok okuduklarına karsı bunu aklına koyabılrsrn Allahın izni ıle gecer ,bıde namazını kıl adetten cıkınca falan gusul abdestını asla gecıktırme Bazı rıvayetlere gore evınıde cok temız tutman gerek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk defo oldu ban o da lohusaliktaydimCanım karabasan dır uyku felcıde denılıyo banada oluyo arada ,ama bişey gormuyorum 3 harflı gormedım sadece uyku sırasında bı korku basıyo uykuyla uyanıklık hareket edemıyosun ,karabasan dıger adı uyku felcı ama bunlarda kımse bısı gormuyo pskolojık oluyo uyandıgın an o baskı gecıyo korku kalmıyo ,ama senınkı cok farklı ,bol bol ayetel kursu ozellıkle nas ve felak bırebır ,meallerıno okursan surelerın ne anlama geldıgnı ogrenırsın daha samımı okursun gece gunduz hepsını 3 er defa oku ıhmal etme bıde o korkuyu at ustunden korktukca hanıslasyon gorebılır ınsan, Allah var herseye gucu yeter o korktugun seylerın hıc bo gucu yok okuduklarına karsı bunu aklına koyabılrsrn Allahın izni ıle gecer ,bıde namazını kıl adetten cıkınca falan gusul abdestını asla gecıktırme Bazı rıvayetlere gore evınıde cok temız tutman gerek