Sorum var Lutfen bakin kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tutu tarafından oluşturulan Lutfen bakin kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,134 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lutfen bakin kizlar
Konbuyu başlatan Tutu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
6 ay once dusuk yaptim simdi hamileyim cok korkuyorum 2 ci kez boyle bisey olmaz dimi?
Korkma kuzum Rabbim inşallah kucağına boş birakmicak rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah cnm ama.dikkat et önce ki hamileliğin de düşük yapmana ne sebeb olduysa o konuya o şeye dikkat et ağır kaldırma bir süre cinsel ilişkiye dikkat et hele ki Yemen'e falan dikkat et Allah'ın izniyle hiç birşey olmucak kuzum 🥰🙏

6 ay once dusuk yaptim simdi hamileyim cok korkuyorum 2 ci kez boyle bisey olmaz dimi?
Kuzum çoğu insanın ilk bebegi düşünüyor maalesef ama 2.sini sağlıkla kucağına alıyor sakin böyle düşünüp kendine vesvese yapma. Aklıma kötü birşey geldiğinde hemen bebişinle kavuşacağı günü düşün 💕😚

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️ Ben de ilk hamileliğimde düşük yaşadım malesef. İkinci hamileliğimde çalışıyordum tüm gün ayaktadım ağır kaldırıyordum ara sıra hep bir yerlere inip çıkıyordum 6 ay olana kadar hep böyleydi. Çok şükür canım hiç bir şey olmadı evladıma. Gayet sağlıklı ilerliyoruz şu an 30+1 haftadayız. Önemli olan negatif düşünme canım ben bu yüzden çok çalışıyordum yoksa hep aklıma negatif şeyler geliyordu. Pozitif düşün ilki öyle oldu die ikincisinde de öyle olucak die bir kural yok. ❤️😊

Tüm sayfalar yüklendi.