Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim ben dusuk.yapdikdan 1 ay sonra tekrar hamile qalmisdim şuan 40 hafdaligim kenidinu korkutma❤ 1 ci bebek duşuk oldu diye 2 cide öyle olcag deye birsey yok.
Korkma kuzum Rabbim inşallah kucağına boş birakmicak rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah cnm ama.dikkat et önce ki hamileliğin de düşük yapmana ne sebeb olduysa o konuya o şeye dikkat et ağır kaldırma bir süre cinsel ilişkiye dikkat et hele ki Yemen'e falan dikkat et Allah'ın izniyle hiç birşey olmucak kuzum
Kuzum çoğu insanın ilk bebegi düşünüyor maalesef ama 2.sini sağlıkla kucağına alıyor sakin böyle düşünüp kendine vesvese yapma. Aklıma kötü birşey geldiğinde hemen bebişinle kavuşacağı günü düşün
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Ben de ilk hamileliğimde düşük yaşadım malesef. İkinci hamileliğimde çalışıyordum tüm gün ayaktadım ağır kaldırıyordum ara sıra hep bir yerlere inip çıkıyordum 6 ay olana kadar hep böyleydi. Çok şükür canım hiç bir şey olmadı evladıma. Gayet sağlıklı ilerliyoruz şu an 30+1 haftadayız. Önemli olan negatif düşünme canım ben bu yüzden çok çalışıyordum yoksa hep aklıma negatif şeyler geliyordu. Pozitif düşün ilki öyle oldu die ikincisinde de öyle olucak die bir kural yok.