Sorum var Lütfen herkes bi cevap bı cevap bıraksın çok ihtiyacı m var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yusuf Özgen tarafından oluşturulan Lütfen herkes bi cevap bı cevap bıraksın çok ihtiyacı m var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,563 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen herkes bi cevap bı cevap bıraksın çok ihtiyacı m var
Konbuyu başlatan Yusuf Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim dört aylık hala gülmüyor ne yapamam lazım
Kuzum benim kızımda öyleydi vallahi herkes çok suratsız falan diyordu ama ben hiç takmıyordum sağlıklı olsun diyordum 5. Ayından sonra yavaş yavaş gülmeye başlamıştı şu an hangi ortama girsem maşallah kızın ne kadar Güleç diyorlar herkese gülüyor doktora bile gittiğimde doktor onu sırık suratli diye hitap ediyor 🤭 şu an 9 ay 10 günlük canım

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim kızımda öyleydi vallahi herkes çok suratsız falan diyordu ama ben hiç takmıyordum sağlıklı olsun diyordum 5. Ayından sonra yavaş yavaş gülmeye başlamıştı şu an hangi ortama girsem maşallah kızın ne kadar Güleç diyorlar herkese gülüyor doktora bile gittiğimde doktor onu sırık suratli diye hitap ediyor 🤭 şu an 9 ay 10 günlük canım
Çok sağol canım benim inan içim rahatladı ama benim oğlum doğduğunda bi ay kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yaşadı ordan burdan epilepsi tanısı konuldu beyninde sorun var dediler orda dünya gözden çıkmıştı benim için ilaç verdiler havale ilacı sinir ilacı nöbet önleyici iki ay boyunca verdm baktım yan etki yaptı her ilacı verdiğimde elleri ve ayakları titremeye başladı ilacı kstgmde ne ne nöbet ne titreme hiç Bir şey yok sonra başka hastaneye gtrdk tekrar emar cktk ne beyninde sorun ne de epilepsi su var hiç Bir şey i yokmuş o ilaçlar da gelişme geriliği yapıyormuş oglda etkilendi dogdundan beri aynı kiloda şimdi napacagimi blmyrm uzun k.b yardmci olabilen herkese sevgilerimi yolluyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok sağol canım benim inan içim rahatladı ama benim oğlum doğduğunda bi ay kuvezde kaldı solunum sıkıntısı yaşadı ordan burdan epilepsi tanısı konuldu beyninde sorun var dediler orda dünya gözden çıkmıştı benim için ilaç verdiler havale ilacı sinir ilacı nöbet önleyici iki ay boyunca verdm baktım yan etki yaptı her ilacı verdiğimde elleri ve ayakları titremeye başladı ilacı kstgmde ne ne nöbet ne titreme hiç Bir şey yok sonra başka hastaneye gtrdk tekrar emar cktk ne beyninde sorun ne de epilepsi su var hiç Bir şey i yokmuş o ilaçlar da gelişme geriliği yapıyormuş oglda etkilendi dogdundan beri aynı kiloda şimdi napacagimi blmyrm uzun k.b yardmci olabilen herkese sevgilerimi yolluyorum
Allah'ım şifalar versin inşallah kuzum kaç kilo peki

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim dört aylık hala gülmüyor ne yapamam lazım
Çocuk gelişiminde 3 aydan sonra refleks olan gülme yerini gerçek gulmeler alır. Bu bazı bebekler için 4. Ayı da bulur ama 4 ay sonunda da tepki vermesinde bir sorun olduğunu düşünüyorsan pediatri bölümüne için rahat etsin diye göturebilirsin.

S

Svg

Guest
Her bebeğin gelişimi farklıdır. Fakat normalde gülümseme çoktan başlamış olması gerekirdi. Bence çok üzerinde durun bu konunun. Umarım hersey yolundadır.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum inşallah zamanla kilosu düzelir sağlıklı olsunda bir sorun olmasında kilo bir şekilde alır inşallah benim kızımda ayina göre kilosu az nerdeyse 10 aylık olucak 3 aydır hep 8 kilo da kaldı çok zayıf ama zamanla kilo alicagina inanıyorum herşeyin başı sağlık iyi olsunlar da inşallah

Çözüm

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk Dr unuz bu duruma ne diyor ? Önemli olan o. İyi bir Dr ile nasıl yonlendiriyorsa Dr unuzu dinlemeniz gerek. Bence mutlaka pediatri görmeli.
Çok sağol un maddi durumu iyi olamadığı için özele gtrmdm hep devlete gidiyrz her biri başka yere vuruyor her gidişte doktor dgstrmkten sıkıldı ama onlar ni net cevabı vermeye hala useniyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum inşallah zamanla kilosu düzelir sağlıklı olsunda bir sorun olmasında kilo bir şekilde alır inşallah benim kızımda ayina göre kilosu az nerdeyse 10 aylık olucak 3 aydır hep 8 kilo da kaldı çok zayıf ama zamanla kilo alicagina inanıyorum herşeyin başı sağlık iyi olsunlar da inşallah
Amin canım inşallah yani artık sağlık limi dglmi onu bile tam olarak bilmiyorum bı kaç doktor dgstrdm her biri ayrı bilgi veriyor kafam karışık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım inşallah yani artık sağlık limi dglmi onu bile tam olarak bilmiyorum bı kaç doktor dgstrm her biri ayrı bilgi veriyor kafam karışık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar