Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varLütfen herkes bi cevap bı cevap bıraksın çok ihtiyacı m var
Kuzum inşallah zamanla kilosu düzelir sağlıklı olsunda bir sorun olmasında kilo bir şekilde alır inşallah benim kızımda ayina göre kilosu az nerdeyse 10 aylık olucak 3 aydır hep 8 kilo da kaldı çok zayıf ama zamanla kilo alicagina inanıyorum herşeyin başı sağlık iyi olsunlar da inşallah
Çok sağol un maddi durumu iyi olamadığı için özele gtrmdm hep devlete gidiyrz her biri başka yere vuruyor her gidişte doktor dgstrmkten sıkıldı ama onlar ni net cevabı vermeye hala useniyorlar
Araştırma büyük hastaneleri tercih edin. İstanbuldaysaniz Cerrahpaşanin nöroloji bölümü güzel mesela. İhmal etmeyin ki kaç aydır doğduğu kiloda olmasına Dr lar mudahele ederler
Çok sağol un maddi durumu iyi olamadığı için özele gtrmdm hep devlete gidiyrz her biri başka yere vuruyor her gidişte doktor dgstrmkten sıkıldı ama onlar ni net cevabı vermeye hala useniyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım inşallah yani artık sağlık limi dglmi onu bile tam olarak bilmiyorum bı kaç doktor dgstrdm her biri ayrı bilgi veriyor kafam karışık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım inşallah yani artık sağlık limi dglmi onu bile tam olarak bilmiyorum bı kaç doktor dgstrm her biri ayrı bilgi veriyor kafam karışık
Araştırma büyük hastaneleri tercih edin. İstanbuldaysaniz Cerrahpaşanin nöroloji bölümü güzel mesela. İhmal etmeyin ki kaç aydır doğduğu kiloda olmasına Dr lar mudahele ederler
Vardır mutlaka iyisi araştırın. Dr değiştirmeyin. Takip eden bir Dr olsun. Dr lar ne diyor ki hangisi doğru bilmiyorsunuz? Bazı şeyleri kabul edip güçlü olmak lazım. Yazdığınız bilgilere göre çocuğun bir çocuk nöroloji , iki çocuk endokrinoloji, üç uzman pedagog bunlar görmesi gerek.
Her bebeğin gelişimi farklıdır. Fakat normalde gülümseme çoktan başlamış olması gerekirdi. Bence çok üzerinde durun bu konunun. Umarım hersey yolundadır.
Kuzum benim kızımda öyleydi vallahi herkes çok suratsız falan diyordu ama ben hiç takmıyordum sağlıklı olsun diyordum 5. Ayından sonra yavaş yavaş gülmeye başlamıştı şu an hangi ortama girsem maşallah kızın ne kadar Güleç diyorlar herkese gülüyor doktora bile gittiğimde doktor onu sırık suratli diye hitap ediyor şu an 9 ay 10 günlük canım