Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm

• Konbuyu başlatan Esc
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esc tarafından oluşturulan Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,673 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm
Konbuyu başlatan Esc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esmaunal

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyamadım doktor 1 hafta bekleyelim dedi folikasit verdi eğer duyulmazsa kalp atışları kürtaj olcakmisim çok üzgünüm böyle bişey başınıza geldi mi
Canım daha bekleyin 9 . Haftadan sonra da duyulur kap atışı benim ilk gebeliğimde bende 9. Haftada kalp atışını duymuştum

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyamadım doktor 1 hafta bekleyelim dedi folikasit verdi eğer duyulmazsa kalp atışları kürtaj olcakmisim çok üzgünüm böyle bişey başınıza geldi mi
Benim başıma geldi cnm bende 8.hafta gittim doktor bana dedi ki içerde kanama var ve bebeği göremiyorum kalp atışı da yok demişti . Bana alttan bakacam dedi bende üzgün olduğum için odayı terk ettm çıktım alttan izin vermedim. dedm 1 hafta sonra başka doktora gidicem 9 hafta gittim bebeğim sağlıkliydi ve kalp atışını duydum çok şükür inanma hemen. Üzülme de ben boşuna ağladım üzüldüm

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnslaah duyarsın cnm bazen geç döllenme olduğu için bebeğin kalp atışını geç duyabilrisn.. sen başka doktora da görün tek doktora bağlı kalma 10 haftaya kadar da duymak için bekle hemen aldırma

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Başka doktora da görün canım hemen telaş yapıp acele karar verme

E

Esmaunal

Guest
Bendede oldu canım korkma alttan muayene yapınca kalp atışı duyuluyor

Tüm sayfalar yüklendi.