Lütfen yardim edermisiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifelif26 tarafından oluşturulan Lütfen yardim edermisiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,198 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardim edermisiniz ?
Konbuyu başlatan Elifelif26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yucel
A

Aylinn

Guest
38+6yım covid olmuştum pazartesi karantinam bitecek 5inden beri kan sulandirici iğne kullanıyorum ve bebek ters dediler sezeryan olucam ama çok korkuyorum ilk doğumum normaldi genel anestezimi yoksa epidural mi çok fazla korkuyorum gece uykum yok korkudan sonda takilicak acitirsa veya kan sulandiricidan kanım durmazsa ölürsem diye çok korkuyorum lütfen yardım eder misiniz ??
Ben size kendimden bahsedeyim biraz rahatlayın şu an 3.çocuğuma hamileyim ikincidede bu hamileligimde de kan sulandırıcı igne ve aspirin kullanıyorum hergün genetik kan pıhtılaşması hastalığımdan dolayı dr.lara güven Allahin izniyle guzel bi doğumun olur normal olsa hadi neyse sezaryan de kan sulandırıcıyı önceden kestikleri için herhangi riski yok için rahat olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
38+6yım covid olmuştum pazartesi karantinam bitecek 5inden beri kan sulandirici iğne kullanıyorum ve bebek ters dediler sezeryan olucam ama çok korkuyorum ilk doğumum normaldi genel anestezimi yoksa epidural mi çok fazla korkuyorum gece uykum yok korkudan sonda takilicak acitirsa veya kan sulandiricidan kanım durmazsa ölürsem diye çok korkuyorum lütfen yardım eder misiniz ??
Canım geçmiş olsun, kendi kendine psikolojini bozma neden böyle şeyler düşünüyorsun? Benim doğumlar normal ama genelde lokal anestezi daha iyi diyorlar drunla konuşursun gittiğinde. İyi düşün iyi olsun İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına🙏

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Ben size kendimden bahsedeyim biraz rahatlayın şu an 3.çocuğuma hamileyim ikincidede bu hamileligimde de kan sulandırıcı igne ve aspirin kullanıyorum hergün genetik kan pıhtılaşması hastalığımdan dolayı dr.lara güven Allahin izniyle guzel bi doğumun olur normal olsa hadi neyse sezaryan de kan sulandırıcıyı önceden kestikleri için herhangi riski yok için rahat olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederim ❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım geçmiş olsun, kendi kendine psikolojini bozma neden böyle şeyler düşünüyorsun? Benim doğumlar normal ama genelde lokal anestezi daha iyi diyorlar drunla konuşursun gittiğinde. İyi düşün iyi olsun İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına🙏
Insallah ne biliyim korkuyorum ameliyat ya sonucta 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allahım bi nefeste kurtarır İnşAllah 🙏
Insallah canım insallah ❤

İ

İnci

Guest
Merhaba klcovid bor sorun yaratti mi benim de esim de covit cikti muhtemelen bana da bulasti. İlac falan kullandiniz mi bunun icin ve kac gunde atlattiniz.

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba klcovid bor sorun yaratti mi benim de esim de covit cikti muhtemelen bana da bulasti. İlac falan kullandiniz mi bunun icin ve kac gunde atlattiniz.
Ben covid olmuştum doktorum bana kan sulandirici ve parol verdi sadece 20 gün sürdü karantinam direk ben pozitif olduğum için yani 2 haftayı buldu iyilesmem koku ve tat kaybı gitmişti ama evde günde 1 bardak ihlamur sabahları maydanoz taze nane falan yiyordum çok geçmiş olsun RABBIM SIFA VERSIN INSALLAAHHH

Yucel

Kayıtlı Üye
rank
hamileliyniz riskliyse normal doğum zaten tehlikeli kan daha çok gidyor.sezeryan size ve bebeye daha iyi olucak.sağlık bakımnan

Tüm sayfalar yüklendi.