Sorum var Lütfen yardımcı olun ......

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisadilaa tarafından oluşturulan Lütfen yardımcı olun ...... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,304 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardımcı olun ......
Konbuyu başlatan Nisadilaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17+5 haftalık hamileyim kontrole gttim herşey çok iyi dedi ama doktorum bugün üçlü test istedi ikili tarama yapmıştım iyi çıkmıştı normalde diğer gebeligimde istememişti sordum neden istiyorsunuz diye kanamalarim olmuştu baya 15 haftaya kadar plesanta asagda düşük riski falan vardı diye kanama gecirenlerden ucluyude istiyorum dedi ama ben korktum ya bide çoğu kişide riskli çıkıyormuş ya ondan
Benim ilk gebeliğimde plesenta aşağıdaydı ama ben ikili taramayı yapmıştım diye üçlü istemedi doktor en iyisini bilir ama ikili testte bi sıkıntı çıkmadıysa üçlü taramadada çıkmaz inşallah

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Evet ara ara oluyordu doktor zaten demişti plesenta aşağıda olduğu için kanaman oluyor ama bebek büyüdükçe oda yukarı çıktı sonradan bi sıkıntı olmadı
İste demmki kanamayla alakası yok üçlü test istemesinin bu beni daha çok korkutuyor bişeyde yok herşey iyi dedi ama neden istedi ozmn of nekadar stresli bisey

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İste demmki kanamayla alakası yok üçlü test istemesinin bu beni daha çok korkutuyor bişeyde yok herşey iyi dedi ama neden istedi ozmn of nekadar stresli bisey
Ben ikili test yaptım saģlık ocağındaki aile hekimide baktı temiz dedi üçlüyü yapmadım dedim ikili temizse üçlüye gerek yok demişti bana belki her ihtimale karşı istiyor olabilir kötü düşünme canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu verir kanamanda bebek büyüdükçe geçer ama dikkat et kendine bol bol dinlen

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikili test yaptım saģlık ocağındaki aile hekimide baktı temiz dedi üçlüyü yapmadım dedim ikili temizse üçlüye gerek yok demişti bana belki her ihtimale karşı istiyor olabilir kötü düşünme canım Allah hakkında hayırlısı neyse onu verir kanamanda bebek büyüdükçe geçer ama dikkat et kendine bol bol dinlen
Kanama durdu çok şükür ikilide yaptım iyi demişti bu doktorda diğer hamileliklerimde ikili iyi çıkınca üçlü istemez ama bunda istedi işte tam rahatladım dycektim bide bu üçlünün stresi basladi

Tüm sayfalar yüklendi.