Sorum var Makas atma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Makas atma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,066 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Makas atma
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben bilmiyorum ama benim ilk doğum da bebek kafası çıkmıştı ...baya aceleciydi doğmaya zaten 36 haftalık doğdu sabah 6 da doğum oldu doktor gelene kadar bekleyemedi yani doktorum önlüğünü nasıl giydi bilmiyordu hemşire bağırdı hocam kafası çıktı diye eliyle itti gelmesin diye hatta bana ıkınma dedi ikinmiyordum ama fırladı resmen zor tuttu doktor hatırlıyorum bebek neredeyse çıktı ama baktım makas gibi birşeyle kesti yani bende anlamadım.niye öyle yaptığını bebek zaten doğuyordu o yinede kesti sonra dikti 😒
Bizde böyle dogursak keşke 😂 12 saatin sonunda suni sancıyla anca açılınca tabi

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan sonra bu kesme olayını konuştuk herkes istemiyor aslında ama yapacak bisey yok şaşırtıcı dogum şancı çok beter bişey çok zor nasıl tarlada ya da evde dogum yapıyorlarmış
Canım benim eski kadınlarla biz bir deiliz ki onlarin gecesi gündüzü yoktu ki durmadan çalışırlardi tarla bağ bahçe hayvanlar ev işleri var da var zavallı annelerimiz onlar ne zaman doguracaklarini bile bilmiyolarmis ki doktor yüzü görmemiş çoğu 🙄🙄şimdiki herşey teknoloji canım biz onlar kadar hareketli olsak herşeyin en doğalından yesek içsek bence bizde kolay doğum yaparız kesiye filan da gerek kalmaz 🤩bizim herseyimiz yapay hani komik bı adam var diyo elektrikli gelinler fişi çektinmi ölürler bizimki de o hesap🤩🤩🤩naylon gibiyiz valla dinç deiliz onlar gibi

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim eski kadınlarla biz bir deiliz ki onlarin gecesi gündüzü yoktu ki durmadan çalışırlardi tarla bağ bahçe hayvanlar ev işleri var da var zavallı annelerimiz onlar ne zaman doguracaklarini bile bilmiyolarmis ki doktor yüzü görmemiş çoğu 🙄🙄şimdiki herşey teknoloji canım biz onlar kadar hareketli olsak herşeyin en doğalından yesek içsek bence bizde kolay doğum yaparız kesiye filan da gerek kalmaz 🤩bizim herseyimiz yapay hani komik bı adam var diyo elektrikli gelinler fişi çektinmi ölürler bizimki de o hesap🤩🤩🤩naylon gibiyiz valla dinç deiliz onlar gibi
🤣🤣çok güzel konuştun valla

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Naylon bebekler 😁😁😁naylon falan değil hakiki bebek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Naylon bebekler 😁😁😁naylon falan değil hakiki bebek
Yeri gElince bız yorulyoz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar