Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende daha önce yokken alırdım ordan bişey olmazdı. Artık ondan mı ek gıdaya başladım diyemi oluyor bilemedim
Biliyorum ama bunun kokusu falan değişikti
Ali şuan hasta zaten öksürük grip falan çok terliyordu . Bizim burası çok soğuk olduğu için kalın giydiriyorum ve uykusunda çok terliyor terlediği yerlerden öyle olmuş bende önce öyle düşündüm sonra dedim terlemek ten olurmu ki.
Haklısın canım hasta olduğundan beri sabaha kadar terden sırılsıklam oluyor Ali. Ve geceleri uyuyamıyor. Neden böyle acaba diye düşünüyordum meğer terlediği içinmiş
Haklısın canım hasta olduğundan beri sabaha kadar terden sırılsıklam oluyor Ali. Ve geceleri uyuyamıyor. Neden böyle acaba diye düşünüyordum meğer terlediği içinmiş
Çoğunlukla ensesinde, bileklerinde ellerin de sırtında alnında ve boynunda var karnında yok çıkmamış
Evet beyaz tenli ve terlemeye başladığından beri böyle oluyor inşallah ondandır
Mrb kızlar bebeğime verdiğim mama alerji yaptı. Daha önce hiç olmamıştı sürekli eczaneden alırdık bu sefer hiçbir eczanede yoktu eşimde bir marketten almıştı. Kullandık alerji yaptı bebeğimin yüzü eli kafası boynu hep alerji oldu. Kurdeşene benziyor ama bilemedim kırmızı küçük küçük sivilce gibi izler çıktı . Uyumuyor hiç sürekli ağlıyor ne yapim doktor geçer dedi ama bilemedim
Tarihimi eskiydi acaba geçmiş olsun küçük dilini ve göz kapağını kontrol et şişilik olursa durma hemen götür tehlikleli iğne veya sürü vermediler mi alerji için
Yeni yeni ek gıdaya başladım doktora tekrardan gittik bugün "mamadan değil ek gıdaya yeni başlamışsınız alışık olmadığı için alerji olmuş olabilir takip edin neyden böyle oluyorsa bir daha vermemeye çalışın" dedi. Bende mama tek verecem altıncı ayını doldurana kadar
Tarihimi eskiydi acaba geçmiş olsun küçük dilini ve göz kapağını kontrol et şişilik olursa durma hemen götür tehlikleli iğne veya sürü vermediler mi alerji için
Yeni yeni ek gıdaya başladım doktora tekrardan gittik bugün "mamadan değil ek gıdaya yeni başlamışsınız alışık olmadığı için alerji olmuş olabilir takip edin neyden böyle oluyorsa bir daha vermemeye çalışın" dedi. Bende mama tek verecem altıncı ayını doldurana kadar
Teşekkür ederim canım yok tarihine baktım bir sorun yoktu. Doktor krem verdi geçermiş