Mama weren anneler acil bi yardımcı olurmusunuz 🌹

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Mama weren anneler acil bi yardımcı olurmusunuz 🌹 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 954 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama weren anneler acil bi yardımcı olurmusunuz 🌹
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle stres yapma mamadansa anne sütü daha iyi biliyorsundur.. sen bol bol bebeqi emzir mamaya biberona qeçersen meme reddi yaşayabilirsin.. Ama mama werecem diyorsan 2 ölçekle başla zaten duyup doymadıqını anlıyorsun ona qöre çoqaltırsın . 2 aylık bebek 2 saatte bir besle ben öyle yapıyordum
Kızlar en ufak stres yapsam sütüm olmuyor. Eşimi şimdi eczaneye sma almaya qönderdim 2 aylık kızım kaç kasık kullanmalıyım. 0 6 ay için aldı. Hiç bi bilqim yok üzerini okudum anlamadım. 2 aylık 5 ölçek 24 saatte 5 öqün diyor 1 olcekmi kullanmaliyim 1 öqünde yani. Sürekli wermeyeceqim sütüm olmadıkça. Şuan yok wermek istiyorum

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en ufak stres yapsam sütüm olmuyor. Eşimi şimdi eczaneye sma almaya qönderdim 2 aylık kızım kaç kasık kullanmalıyım. 0 6 ay için aldı. Hiç bi bilqim yok üzerini okudum anlamadım. 2 aylık 5 ölçek 24 saatte 5 öqün diyor 1 olcekmi kullanmaliyim 1 öqünde yani. Sürekli wermeyeceqim sütüm olmadıkça. Şuan yok wermek istiyorum
Canım göğsünü sıkıp bak süt varmı diye benimde çok yumuşak ben süt yokmu acaba deyip sıkıyorum geliyo ayrıca 2 ölçek yapsan yeterli olur zaten yetmezse boş biboron çekerse 1 ölçek daha yaparsın cnm

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canım göğsünü sıkıp bak süt varmı diye benimde çok yumuşak ben süt yokmu acaba deyip sıkıyorum geliyo ayrıca 2 ölçek yapsan yeterli olur zaten yetmezse boş biboron çekerse 1 ölçek daha yaparsın cnm
Sıkıyorum kuşum çıkan bisey olmuyor. Az buçuk doluyor weriyorm yetmiyo diqer qoqüsumu weriyorum onuda emiyor bidahaki emmeye süt olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle stres yapma mamadansa anne sütü daha iyi biliyorsundur.. sen bol bol bebeqi emzir mamaya biberona qeçersen meme reddi yaşayabilirsin.. Ama mama werecem diyorsan 2 ölçekle başla zaten duyup doymadıqını anlıyorsun ona qöre çoqaltırsın . 2 aylık bebek 2 saatte bir besle ben öyle yapıyordum
Önemli oldqunu biliyorum kuşum 17 ay oqlumu emzrdim kendim kestim sütten 4 yıl önce. Ozman nasıl bi sütüm wardi şimdi yok yokluqn dusunceside stres yaptırıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende hem kilo alması için hemde reflü var kustugu için ek takviye mama veriyorum günde 3 kez bolca emzir ekstra ver mamayı benim bebeğim 1 aylık Aptamil kullanıyorum 3 ölçek 90 cc kaynamış soğutulmuş suyla sende bu şekilde başka doymazsa artır. 30 CC 1 ölçek şeklinde gidiyor mamalarda 5 ölçek 150 CC suyla olur bu Aptamil için böyle
Kuzum benim doğumdan sonra kilo kaybı fazla oldu Hipp verdik gaz yaptı sma da kabız yaptı çocuk mafoldu sütüm vardı ama kilo sıkıntılı idi ölçümlerinde kilosu normale dönünce doktor bıraktırdı illa doktor başlatmak zorunda degil sen bebeginin aç olduğunu düşünüyorsan tabiki ver mamanı ama anne sütü önceligin olsun biz ilk 30cc verdik günde 3 kere sonra 45cc yaptı sonra yine 30cc devam edip kestik tamamen
Maalesef biberonu tutmuyor kızım yalancı memeyi emen bebek biberonu nasıl tutmaz aklım almıyor 🤦‍♀️😔 qözlemlediqim acısıyla kızımda kilo almiyo ben napacm bilmiyorum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar