Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar 5.5 aylik hamileyim genital bolgem de mantar var fitil kullandim krem kullaniyorum yok gecmiyor kasinti artik kafayi yemek uzereyim allah rizasi icim bana yardımcı olun
Kizlar 5.5 aylik hamileyim genital bolgem de mantar var fitil kullandim krem kullaniyorum yok gecmiyor kasinti artik kafayi yemek uzereyim allah rizasi icim bana yardımcı olun
Bende de şuan var enfeksiyon bendeki ama aynı şeyleri yaşıyoruz. Sıcak su kullanınca iyi geliyor sirkeyle yıkan diyen kişi sayısı fazla. Bende doktora danışmadan sirke kullanmak istemedim. fitil ve ilaçlar bir süre iyi geldi ama tekrar başladı galiba doğuma kadar bu devam edecek