Kizz bir günde beni merak edip post açın surdaa@Mavişim💙 kızlar haberı olan varmı? kac gundur yok nasil
oldu acaba
Ben açacam sözKizz bir günde beni merak edip post açın surdaa![]()
Ben açacam sözbir kaç gün gitmezsen
Yok tatlım eskiler biribirjni iyi tanıyor mesela ben 1.5 yıldır burdayım bazıları benden daha fazla aslında aramızdaki samimiyet, merak bu yüzden. 1.5 yıl kısa bir zamab gibi duruyor ama çok iyi arkadaşlık edinmek için ideal bir süreBu uygulamada cozemedigim bişey var herkes birbirini önceden mi tanıyor bı beni soran olmadı
Kizz bir günde beni merak edip post açın surdaa![]()
Bu uygulamada cozemedigim bişey var herkes birbirini önceden mi tanıyor bı beni soran olmadı
KatılıyorumYok tatlım eskiler biribirjni iyi tanıyor mesela ben 1.5 yıldır burdayım bazıları benden daha fazla aslında aramızdaki samimiyet, merak bu yüzden. 1.5 yıl kısa bir zamab gibi duruyor ama çok iyi arkadaşlık edinmek için ideal bir süre
Kizz bir günde beni merak edip post açın surdaa![]()
Katılıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aybettin sorarız canoooo![]()
canim o eski arkadas herzaman dm yazariz o yuzden yokligu hemen fark olunduKizz bir günde beni merak edip post açın surdaa![]()
ben 15 aydir suradayimBu uygulamada cozemedigim bişey var herkes birbirini önceden mi tanıyor bı beni soran olmadı