Benimde kafa o kadar doluki normalde ne demek istendiğini anlarım ama onu bile dusunememisim![]()

Benimde kafa o kadar doluki normalde ne demek istendiğini anlarım ama onu bile dusunememisim![]()
Canım sancini evde çek öyle git kolay olur doğumun inşDoğurmadım canım yarın makinaya gircem. Ctgye bakalım ne. Çıkicak
Çarşamba 40 hafta olucam o zamana kadar dogmazsa Noluyor? CanimAbdullah paşa gelmiyor
Çarşamba 40 hafta olucam o zamana kadar dogmazsa Noluyor? Canim
Allah razı olsun amin inşallahCanım sancini evde çek öyle git kolay olur doğumun inş![]()
Bende şu kocayı terketsem gitsem ne güzel olurAllah razı olsun amin inşallahevet canım öyle yapicam cuma sancı vardı dünle bugün yok bakalım yarın ne cikicak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Düşünmeni sevsinler
Canım normal doğum olarak belirlendiyse bebeğin ne zaman gelmek istiyorsa o zamana kadar bekletiyorlar yani senin iş bebeğe kaldı doktorlar ne kadar içerde kalırsa o kadar dışarı çıkınca torparanmasi kolay oluyor demişti bana çok doğru valla ilk oğlumla ikinci arasın çok fark varÇarşamba 40 hafta olucam o zamana kadar dogmazsa Noluyor? Canim
Seni seviyorum balAllah razı olsun amin inşallahevet canım öyle yapicam cuma sancı vardı dünle bugün yok bakalım yarın ne cikicak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Düşünmeni sevsinler
Tövbe tövbe Nolduki kizBende şu kocayı terketsem gitsem ne güzel olur