Bazen tepemi attiriyorTövbe tövbe Nolduki kiz
Bazen tepemi attiriyorTövbe tövbe Nolduki kiz
Evet canım normal olcak nasipse bekliom beyfendinin gönlüne bıraktım zatenCanım normal doğum olarak belirlendiyse bebeğin ne zaman gelmek istiyorsa o zamana kadar bekletiyorlar yani senin iş bebeğe kaldı doktorlar ne kadar içerde kalırsa o kadar dışarı çıkınca torparanmasi kolay oluyor demişti bana çok doğru valla ilk oğlumla ikinci arasın çok fark var
BenimkideBazen tepemi attiriyor
Bende seni canımSeni seviyorum bal![]()
Konuşsun canimAman saatlerdir anasıyla konuşuyor
Canım benim ilk hafif hafif oldu bende yoruldugum için zannediyordum arada 3 4 gün geçti Nisan geldi sonra 3 gün sonra sabah normal şarkı söyleyip oynuyordum evde öğlen 5 dkk bir sancı geldi sık sık sonra hastaneye gittim yarım saatte doğum olduAllah razı olsun amin inşallahevet canım öyle yapicam cuma sancı vardı dünle bugün yok bakalım yarın ne cikicak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Düşünmeni sevsinler
Ana kuzusuAman saatlerdir anasıyla konuşuyor
Konuşsun kuzumAman saatlerdir anasıyla konuşuyor
Hastanede suyum geldi çok değişik bı duyguydu ilk doğumda yaşamamıştım su gelmesiniCanım benim ilk hafif hafif oldu bende yoruldugum için zannediyordum arada 3 4 gün geçti Nisan geldi sonra 3 gün sonra sabah normal şarkı söyleyip oynuyordum evde öğlen 5 dkk bir sancı geldi sık sık sonra hastaneye gittim yarım saatte doğum oldu