Sorum var Mede rahatsizligi

• Konbuyu başlatan Irade
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Irade tarafından oluşturulan Mede rahatsizligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,370 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mede rahatsizligi
Konbuyu başlatan Irade
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Irade

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Men 7heftelik hamileyem urek bulantim mede siyrilmasi ele bilki acam ele bir hiss var icimde ne uzana ne yata bilirem narahat edir meni cox yemekde yesem bele duzelmir. Ne edim sizce kimde belehalolub?
Benimde geçmeyen mide bulantılarım vardı doktor zencefil önerdi ama bende işe yaramadı bende eczaneden metpamid almıştım bir tek ilaçla duruyordu mide bulantılarım istersen eczaneye sor hamilelik için uygun olan ilacı verir yada sağlık ocağındaki doktorunda yazabilir

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Siz azerisiz hardan tanidiz hekimi?
Həə azəriyəm.Mən bura gələndə tək azəri idim.amma burda indi çoxdu bizimkilər.Zamanla tanıyarsan hamını. Bura hamı zamanla isinir.Onsuz türk azəri heç fərq etməzki.Nə zaman nə bilməsən çəkinmədən soruş burda.Özünə, ən əsası qidana çox önəm ver.Ən əsası özünü stresdən uzağ tut. Sən hələ yolun başındasan.Allah bu yolu üzü ağ başa vurmağı sənədə nəsib etsin.
Türk həkimi dedin bildim odu.Çox eşitmişəm ətrafımdan onu.

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Ne yazdığını anlamadım ama sanırım miden yaniyo gaviscon kullanıyorum doktorum önerdi sende danışarak almanı tavsiye ederim çok iyi geliyor
Pardon bişey sormak istiyorum rahatsız ediyorsam şimdiden özür diliyorum .bende gaviscon kullanıyorum şurubunu ama bana fayda etmiyor çok sen günde kaç defa kullanıyorsun heegğnmü kullanıyorsun yoksa miden rahatsız olduğunda yada ekşime olduğundamı kullanıyorsun bide senin ki şurupmu tabletmi yardımcı olur musunuz litfeeen 😊😊

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Men 7heftelik hamileyem urek bulantim mede siyrilmasi ele bilki acam ele bir hiss var icimde ne uzana ne yata bilirem narahat edir meni cox yemekde yesem bele duzelmir. Ne edim sizce kimde belehalolub?
Canm turş coxda yeme men ele oluram yeyende tamatli yemekler coxda yeme menim medem yananda nahna yeyirem

Gülü20

Kayıtlı Üye
rank
Salam canım həmin vaxtlar cox olur məndə cox cəkdim qaytarma hecnə yeyə bilməmə mədəm eləcə yanırdı iki qat qalırdım düz 13.həfdəyə qədər cəkdim mən o yeməməyin qaytarmağın qabağında 10 klo verdim narahat olma kecəcək mən ağladığım vaxtlar olub ağzımdan qan gəldiyi vaxtlar olub 14 həftədə də uje kecəcək mən indi 16həfdəliyəm deməy olar hamısı kecibdi arada ürək bulanma olur oda normaldı hamiləliyin sonuna qədər davam edək o 🥰sənin deyəsən birinci hamiləliyindi bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Salam canım həmin vaxtlar cox olur məndə cox cəkdim qaytarma hecnə yeyə bilməmə mədəm eləcə yanırdı iki qat qalırdım düz 13.həfdəyə qədər cəkdim mən o yeməməyin qaytarmağın qabağında 10 klo verdim narahat olma kecəcək mən ağladığım vaxtlar olub ağzımdan qan gəldiyi vaxtlar olub 14 həftədə də uje kecəcək mən indi 16həfdəliyəm deməy olar hamısı kecibdi arada ürək bulanma olur oda normaldı hamiləliyin sonuna qədər davam edək o 🥰sənin deyəsən birinci hamiləliyindi bu
Ha bu arada həkim mənə dərman da yazdı fayda vermədi hec bir fərqini görmədim

Irade

Kayıtlı Üye
rank
təxmini bildim elə odur.Allah başacan eləsin.Sağ salim balanı qucağına alandan sonra bütün ağrılar keçir.Allah o hissi sənə nəsib eləsin inŞallah.Dünyanın ənnnn gözəl səsi olar onun səsi sənin üçün😇😍👼
Cox sagolun insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Həə azəriyəm.Mən bura gələndə tək azəri idim.amma burda indi çoxdu bizimkilər.Zamanla tanıyarsan hamını. Bura hamı zamanla isinir.Onsuz türk azəri heç fərq etməzki.Nə zaman nə bilməsən çəkinmədən soruş burda.Özünə, ən əsası qidana çox önəm ver.Ən əsası özünü stresdən uzağ tut. Sən hələ yolun başındasan.Allah bu yolu üzü ağ başa vurmağı sənədə nəsib etsin.
Türk həkimi dedin bildim odu.Çox eşitmişəm ətrafımdan onu.
He sizde hamilesiz necenci hamilelikdi? Mene vomiclon yazib bu gunden basdadim atmaga heleki ozumu yaxsi hiss edirem deyesen ise yarayib bu gun ureyim bulanmayib yemekde yey bildim cox sukur bele olsa axira kimi ela olar🙂

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.