kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 17 Mart 2023 #2 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Nolduki canim bebegine Oyla 0 Downvote
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 17 Mart 2023 #3 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun canım gerçek dünyada seni bekleyen meleğin var Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun canım gerçek dünyada seni bekleyen meleğin var
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 17 Mart 2023 #4 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Aycanimmmm kiyamam san yaaaaerken dogum yapmisdin demiiay canimmmm Allah sabir versin sanaa . Cokk zor bir duygudur eminimmm Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Aycanimmmm kiyamam san yaaaaerken dogum yapmisdin demiiay canimmmm Allah sabir versin sanaa . Cokk zor bir duygudur eminimmm
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 17 Mart 2023 #5 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 17 Mart 2023 #6 ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya Genişletmek için tıkla ... Oglen post acmisdu sanirim. 25 haftalik dogum yapdi erken kuveze almislardi. kaybetmişş Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne oldu ki ne kadarlık di nasıl oldu ne olduya Genişletmek için tıkla ... Oglen post acmisdu sanirim. 25 haftalik dogum yapdi erken kuveze almislardi. kaybetmişş
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 17 Mart 2023 #7 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Bende yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim o acı hala benimle birlikte hala yüreğim buruk inanki çok üzgünüm ne desem boş nafile bende öyleydim bu postu görünce yaşadıklarım tekrar canlandı Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Bende yavrumu doğumdan 6 gün sonra kaybettim o acı hala benimle birlikte hala yüreğim buruk inanki çok üzgünüm ne desem boş nafile bende öyleydim bu postu görünce yaşadıklarım tekrar canlandı
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 17 Mart 2023 #8 Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun ay ne dicemi bilemedim tuhaf oldum Oyla 0 Downvote
Diğdem' Alıntı: Oğlum melek oldu Genişletmek için tıkla ... Başın sağ olsun ay ne dicemi bilemedim tuhaf oldum
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 17 Mart 2023 #9 Patimat' Alıntı: Oglen post acmisdu sanirim. 25 haftalik dogum yapdi erken kuveze almislardi. kaybetmişş Genişletmek için tıkla ... Yaa ne kadar kötü üzgünüm hemde çok o acıyı yaşayan bilir rabbim kimselere yaşatmasın ne kadar kötü ah ah Oyla 0 Downvote
Patimat' Alıntı: Oglen post acmisdu sanirim. 25 haftalik dogum yapdi erken kuveze almislardi. kaybetmişş Genişletmek için tıkla ... Yaa ne kadar kötü üzgünüm hemde çok o acıyı yaşayan bilir rabbim kimselere yaşatmasın ne kadar kötü ah ah
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 17 Mart 2023 #10 ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne kadar kötü üzgünüm hemde çok o acıyı yaşayan bilir rabbim kimselere yaşatmasın ne kadar kötü ah ah Genişletmek için tıkla ... Amin canimm aminn benimde bir oglum var yeni dogdu cokk kotu bir duygudur yaşamadin Allah yaşatmasin valla düşmanima bile. Canindan can gidiyor Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Yaa ne kadar kötü üzgünüm hemde çok o acıyı yaşayan bilir rabbim kimselere yaşatmasın ne kadar kötü ah ah Genişletmek için tıkla ... Amin canimm aminn benimde bir oglum var yeni dogdu cokk kotu bir duygudur yaşamadin Allah yaşatmasin valla düşmanima bile. Canindan can gidiyor