Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet kucağa alınınca öyle yapıyor yatar pozisyonda da bazen içiyor bazen reddediyor az önce resmen inek gibi üstünde durup o sırt üstü uzanırken verdim
Yok ya sürekli deniyorum uyku halinde içiyor biraz onun harici ağzını sürmüyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnsal
İnşallah atak döneminden falandır ya benim aklima kötü şeyler geliyor belinde ağrı falan mi var bir yerinde bir kemiği mi ağrıyor acaba kucağa öyle alınınca ağlıyor diye saçma sapan düşünceler işte 🫤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnsal
İnşallah atak döneminden falandır ya benim aklima kötü şeyler geliyor belinde ağrı falan mi var bir yerinde bir kemiği mi ağrıyor acaba kucağa öyle alınınca ağlıyor diye saçma sapan düşünceler işte 🫤
Bundan iki üç hafta önce tekrar aynısı olmuştu onu atlattık bitti sandim bugün yine başladı
Valla ben 2.5 ay çektim tam 5 aylıkken düzeldi kucagim da gezerek emip uyuyodu oda yarım saat anca hırsından kendini paraları eşim kucaginda dik tutar göğüsümu öyle sokardik ağzına bide bebekler çok göze geliyo hep kulağına dualar okurdum evde sesli dua açardım öyle öyle atlattik
Valla ben 2.5 ay çektim tam 5 aylıkken düzeldi kucagim da gezerek emip uyuyodu oda yarım saat anca hırsından kendini paraları eşim kucaginda dik tutar göğüsümu öyle sokardik ağzına bide bebekler çok göze geliyo hep kulağına dualar okurdum evde sesli dua açardım öyle öyle atlattik
Sabretmekten başka çare yok canım maalesef onu biz getirdik dünyaya savunmasiz olan o bize muhtaç her derdini çekiyoruz işte tükeniyoruz bikiyoruz ama o anlık işte bı gülüşüne bı sesine yeniden kalkıyoruz ayağa bol bol sabır çek duayı eksik etme dilinden rabbim kolayligini verir inşallah
Sabretmekten başka çare yok canım maalesef onu biz getirdik dünyaya savunmasiz olan o bize muhtaç her derdini çekiyoruz işte tükeniyoruz bikiyoruz ama o anlık işte bı gülüşüne bı sesine yeniden kalkıyoruz ayağa bol bol sabır çek duayı eksik etme dilinden rabbim kolayligini verir inşallah
Moralini bozmal istemem ama asla tamamiyle bitmeyecek. Gün geçtikçe atakları değişiyor, yeni huylar ediniyorlar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr