Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu haftaya kadar neden göstermedi hayret benim 12. Haftada tahmin etmişlerdi 18de devlete gideyim dedim stresten sormayı unuttum haftaya 20.olcaz bakalım tahmin doğrumu
Ultrasonda 18 haftalıktı nasıl anlıyosunuz peki kafa yapısından mı cevap için teşekkürederim 2 oğlum var bu da 3.nasipse nisan sonu kavuşucaz insan ister istemez merak ediyor tabi.
İlk bebeğim bende en son 12 haftalık fotosu var ense kalınlığı ölçen dr büyük ihtimalle erkek dedi daha sonra devlete gittim ekranı görmedim resmide yok sormayıda unuttum salı öğrenirim inşallah ben resimden anlamam ama belirtilerden erkek düşünüyodum zaten
İlk bebeğim bende en son 12 haftalık fotosu var ense kalınlığı ölçen dr büyük ihtimalle erkek dedi daha sonra devlete gittim ekranı görmedim resmide yok sormayıda unuttum salı öğrenirim inşallah ben resimden anlamam ama belirtilerden erkek düşünüyodum