5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak
K kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 120 Cuma saat 16:30'de #1 5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak
Z Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,108 Konum 🤷♀️🌼 Cuma saat 16:34'de #2 kader3333' Alıntı: 5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak Genişletmek için tıkla ... 4 haftalık gittigimde vajinal dan bakmıştı 5 haftalik kanamam olmuştu baska doktara gittiğimde karından görememişti alttan bakmıştı sende gittiğinde ilk ultrasyonda bakar
kader3333' Alıntı: 5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak Genişletmek için tıkla ... 4 haftalık gittigimde vajinal dan bakmıştı 5 haftalik kanamam olmuştu baska doktara gittiğimde karından görememişti alttan bakmıştı sende gittiğinde ilk ultrasyonda bakar
K kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 120 Cuma saat 16:35'de #3 Zümree 👸' Alıntı: 4 haftalık gittigimde vajinal dan bakmıştı 5 haftalik kanamam olmuştu baska doktara gittiğimde karından görememişti alttan bakmıştı sende gittiğinde ilk ultrasyonda bakar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cevabınız için
Zümree 👸' Alıntı: 4 haftalık gittigimde vajinal dan bakmıştı 5 haftalik kanamam olmuştu baska doktara gittiğimde karından görememişti alttan bakmıştı sende gittiğinde ilk ultrasyonda bakar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cevabınız için
Z Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,108 Konum 🤷♀️🌼 Cuma saat 16:41'de #4 kader3333' Alıntı: Teşekkür ederim cevabınız için Genişletmek için tıkla ...
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 10,246 Konum Kastamonu Cuma saat 16:43'de #5 Ultrasondan bakar canım eğer alttan muayene etmek isterse 1-2 hafta daha bekle
K kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 120 Cuma saat 16:48'de #6 Mervercan' Alıntı: Ultrasondan bakar canım eğer alttan muayene etmek isterse 1-2 hafta daha bekle Genişletmek için tıkla ... Şuan 5 haftalık hamileyim haziranın 6 sında randevu aldm sizce Altan mi bakar kalp atışını da dinlemem gerekiyo ya bakmaz dimi altan
Mervercan' Alıntı: Ultrasondan bakar canım eğer alttan muayene etmek isterse 1-2 hafta daha bekle Genişletmek için tıkla ... Şuan 5 haftalık hamileyim haziranın 6 sında randevu aldm sizce Altan mi bakar kalp atışını da dinlemem gerekiyo ya bakmaz dimi altan
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 10,246 Konum Kastamonu Cuma saat 17:00'de #7 kader3333' Alıntı: Şuan 5 haftalık hamileyim haziranın 6 sında randevu aldm sizce Altan mi bakar kalp atışını da dinlemem gerekiyo ya bakmaz dimi altan Genişletmek için tıkla ... Sen istemediğin sürece bakmaz güzelim zaten randevu gününde 7. Haftaya geliyor
kader3333' Alıntı: Şuan 5 haftalık hamileyim haziranın 6 sında randevu aldm sizce Altan mi bakar kalp atışını da dinlemem gerekiyo ya bakmaz dimi altan Genişletmek için tıkla ... Sen istemediğin sürece bakmaz güzelim zaten randevu gününde 7. Haftaya geliyor
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,681 Konum İstanbul Cuma saat 17:00'de #8 kader3333' Alıntı: 5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak Genişletmek için tıkla ... Ultrason da bakılıyor artık ama 5 haftalikta görünmüyor Kuzum en az 7 8 olması lazım
kader3333' Alıntı: 5 haftalık hamileyim randevu aldm ultrasonla mı bakılacak yoksa Altan mi bakilacak Genişletmek için tıkla ... Ultrason da bakılıyor artık ama 5 haftalikta görünmüyor Kuzum en az 7 8 olması lazım
K kader3333 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 120 Cuma saat 17:03'de #9 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ultrason da bakılıyor artık ama 5 haftalikta görünmüyor Kuzum en az 7 8 olması lazım Genişletmek için tıkla ... 10 gün sonra hastaneye gitcem 7 veya 8 haftalık olur muyum şuan 5+3 üm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 17:04'de Mervercan' Alıntı: Sen istemediğin sürece bakmaz güzelim zaten randevu gününde 7. Haftaya geliyor Genişletmek için tıkla ... İnşallah Altan bakılmaz ister istemez hem çekiniyorum hemde nasıl neyle bakılıyor bilmiyorum
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ultrason da bakılıyor artık ama 5 haftalikta görünmüyor Kuzum en az 7 8 olması lazım Genişletmek için tıkla ... 10 gün sonra hastaneye gitcem 7 veya 8 haftalık olur muyum şuan 5+3 üm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 17:04'de Mervercan' Alıntı: Sen istemediğin sürece bakmaz güzelim zaten randevu gününde 7. Haftaya geliyor Genişletmek için tıkla ... İnşallah Altan bakılmaz ister istemez hem çekiniyorum hemde nasıl neyle bakılıyor bilmiyorum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 10,246 Konum Kastamonu Cuma saat 18:01'de #10 kader3333' Alıntı: 10 gün sonra hastaneye gitcem 7 veya 8 haftalık olur muyum şuan 5+3 üm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 17:04'de İnşallah Altan bakılmaz ister istemez hem çekiniyorum hemde nasıl neyle bakılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... İstemezsen bakmaz güzelim merak etme
kader3333' Alıntı: 10 gün sonra hastaneye gitcem 7 veya 8 haftalık olur muyum şuan 5+3 üm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Cuma saat 17:04'de İnşallah Altan bakılmaz ister istemez hem çekiniyorum hemde nasıl neyle bakılıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... İstemezsen bakmaz güzelim merak etme