Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişiden kişiye değişir kuzum mesela benim oğlum doktorun işk dediğine göre ilk haftlar soldaydı ama yengemde hem kız hem oğlu ikisinde ilk haftalar sağ taraftaymış hatta biz ilk kız sağda oldupunu duyunca ikincş gebelikte buda sağda deyince kızdır demiştik ama oğlan çıktı mesela farklılık gösteriyor yani
Kişiden kişiye değişir kuzum mesela benim oğlum doktorun işk dediğine göre ilk haftlar soldaydı ama yengemde hem kız hem oğlu ikisinde ilk haftalar sağ taraftaymış hatta biz ilk kız sağda oldupunu duyunca ikincş gebelikte buda sağda deyince kızdır demiştik ama oğlan çıktı mesela farklılık gösteriyor yani
10 günu ultrasona gidicem canim hayir tahmin yapilmadiki ben gitdimde 12 hafda 5 gunluk olucaq umarim cinsiyet soyler canm ben erkek his ediyorum sanki icime danmış kiz erkek fark etmrzde ikiside evladim bayadir kucucuk bebek oynatmiorum kizlarim buyurmuş