Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,939 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasyonda bebeğinizin yüzünü gördünüz ya 😍bebek detaylidaki gibi mi doğuyor.. yani mesela bebek burnu büyük görünüyor ultrasyonda bebeğiniz büyük burunlu mu doğdu 🤔 yoksa o görüntüler yanıltıcı mi merak ettim de 🤭
Benimkinin burnu ufaktı yanaklar tombis aynı şekilde doğdu benziyo Yani bence

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasyonda bebeğinizin yüzünü gördünüz ya 😍bebek detaylidaki gibi mi doğuyor.. yani mesela bebek burnu büyük görünüyor ultrasyonda bebeğiniz büyük burunlu mu doğdu 🤔 yoksa o görüntüler yanıltıcı mi merak ettim de 🤭
Ben detaylı ultrasona girmedim ama ablam hamileyken girmişti orda resim fln kaydığı için biraz büyük görünüyo ama çokta fark olmuyo canım gerçeğe yakın yani 😂😂

Senin nasıldı cnm 😍 uktrasyinda baktın mı bebeğin yüzüne .. ve tabi sağlık başta gelir ben merak ettim sadece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haa haa tabi tabi hazırlık yapın bu devirde kız almak kolay değil 😂😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaa senin de az kalmış 😍 doğunca soyekrsin artık kime benzediğini
Çiçeğimmm renkli ultrasona girmedim ben :( Normal ultrasonda hep görüyorum ama güzeller güzelim kızımmmm prensesim çok güzel çookkk❤️

Tüm sayfalar yüklendi.