Sorum var merhaba bize dua edebilir msiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde özlemce tarafından oluşturulan merhaba bize dua edebilir msiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 839 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı merhaba bize dua edebilir msiniz?
Konbuyu başlatan özlemce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlemce

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
merhaba ben özlem ilk çocuğum sağlıklı çok şükür ikinciye hamile kaldım ve bebeğim hipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu gebelik sonlandırılması önerildi kabul etmedim bebeğimi başka bir şehirde dünyaya getirdim doğduktan sonra 9 saat süren açık kalp ameliyati oldu ama 6 gün kaybettim şuan tekrardan hamileyim yarın perinatolojiye gideceğim sabh 7 gibi bana dua eder msin ? insAllah bu gebeligim de de bir sorun çıkmaz ayni tani da çıkmaz lütfen ?🌷
Ay canım benim çok üzüldüm rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin canım benim 🤲🏻🤲🏻 Dualarımız seninle 🌸

özlemce

Kayıtlı Üye
rank
Ederim tabii canım 🥰
yarin ogleye dogru guzel haberler verrem insallah sizlere
Ay canım benim çok üzüldüm rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin canım benim 🤲🏻🤲🏻 Dualarımız seninle 🌸
Allah razı olsun nasip işte ama insallah bu sefer öyle bir sey olmaz insallah ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dualarımız seninle kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah rabbim hakkında hayırlı olanı nasıp etsin insalah🤲🙏
amin insallah Allah razı olsun amin insallah rabbim büyük bu sefer güzel olacak insallah

Canım öncelikle sana Allah sabır versin her gebelik bir değil inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder miniğini🙏🏻
insallah insallah bursa da ki kadın doğum doktrn %10 tekrarlar olasılığı var demisti umarm olmz gercekten tşk ederim

Canimm inşallah hiç bir sorun yoktur da sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına 🥺🥺🙏🙏
hepinizs tsk ederim insallah 😚

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
yarin ogleye dogru guzel haberler verrem insallah sizlere

Allah razı olsun nasip işte ama insallah bu sefer öyle bir sey olmaz insallah ya

amin insallah Allah razı olsun amin insallah rabbim büyük bu sefer güzel olacak insallah

insallah insallah bursa da ki kadın doğum doktrn %10 tekrarlar olasılığı var demisti umarm olmz gercekten tşk ederim

hepinizs tsk ederim insallah 😚
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ☺️🤲

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
merhaba ben özlem ilk çocuğum sağlıklı çok şükür ikinciye hamile kaldım ve bebeğim hipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu gebelik sonlandırılması önerildi kabul etmedim bebeğimi başka bir şehirde dünyaya getirdim doğduktan sonra 9 saat süren açık kalp ameliyati oldu ama 6 gün kaybettim şuan tekrardan hamileyim yarın perinatolojiye gideceğim sabh 7 gibi bana dua eder msin ? insAllah bu gebeligim de de bir sorun çıkmaz ayni tani da çıkmaz lütfen ?🌷
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

özlemce

Kayıtlı Üye
rank
tşk ederim hepinize sorunsuz gecti suanlik birsey yok kalbin 4 odacığı görüldü ama 3 hafta sonra geleceğim o zmn tam kesin belli olacak buna da sukur

Amin canım Allahim tüm masum yavrularımızı korusun 🙏🙏
suanlik bir sey cikmdi 3 hafta sonra bakacaklar çok şükür o zmn 12 haftada belli olmustu bugun şükür kalbim az da olsa biraz net gbi gözüktü küçük oldugu icin 3 haftaya geleceğim tekrar

suanlik bir sey cikmdi 3 hafta sonra bakacaklar çok şükür o zmn 12 haftada belli olmustu bugun şükür kalbim az da olsa biraz net gbi gözüktü küçük oldugu icin 3 haftaya geleceğim tekrar
Allah razı olsun 🌷🌷🌷

Allah razı olsun 🌷🌷🌷
hepiniz çok sagolun aminnn insallah insallah şükür şuan bir sey yokta çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar