Merhaba kizlar ben geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Murat.Cennet.Dawud tarafından oluşturulan Merhaba kizlar ben geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,189 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kizlar ben geldim
Konbuyu başlatan Murat.Cennet.Dawud
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tatli anisler nasilsiniz eski hesabim tekrar alamadim yeni hesap actim kimler bebisini kucagina aldi kimler hamile
Hoş geldin canım ben hala hamileyim 🤣💕3️⃣8️⃣💕 Haftalık hamileyim aslında farklı bir doktor gün vedi 15 Şubat ben gitmek istemiyorum 22olur inşallah
Tatli anisler nasilsiniz eski hesabim tekrar alamadim yeni hesap actim kimler bebisini kucagina aldi kimler hamile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben mis kokulumu aldim kucagima kuzum 5 gun oldu 😇
Zaman ne çabuk gecmis

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah uzun omur versin Anali babali buyutun
Amin canim benim cok teşekkür ederim 🤗

Allah uzun omur versin Anali babali buyutun
Amin canim benim cok teşekkür ederim
Hoş geldin canım ben hala hamileyim 🤣💕3️⃣8️⃣💕 Haftalık hamileyim aslında farklı bir doktor gün vedi 15 Şubat ben gitmek istemiyorum 22olur inşallah

Zaman ne çabuk gecmis
Şaka gbi vala hediyem sanki hala hamile gibiyim 😂

Murat.Cennet.Dawud

Kayıtlı Üye
rank

Zaman ne çabuk gecmis
Sag salim tatli cennet kokulini kucagina alirsin.40cikandan beri gormedim oo yuzden Bende bu gun test yaptim korka korka hamile degilim cok sukur oglusum daha 4 aylik artik bebek dusunmiyorum Allah olmayanlara versin

Tüm sayfalar yüklendi.