Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Kızlar Çok Uzun Zaman Oldu Sizleri Çok Özledim 😪
O günden beri ayrıyız ama hala dava sürüyor ben iyiyim canım çok şükür halime sen nasılsın iyi misin Umut paşa nasıl, bizim kız yaramazlığın zirvesinde şu aralar dolu dolu 2 yaş sendromu yaşatıyor sağolsun her gün bir olay
Hayırlısı canım ya ben pişman değilim ayrıldığıma çok şükür, şu soyadından ben de kurtulaydım artık boşanınca baya rahatlarım gibi geliyor Ahhh Hülyammm ahh Allah dayanma gücü versin bize 1 metre olmayan bebişi gün içinde saatlerce ikna etmeye uğraşıyorum artık kendi sesimden tiksinir oldum yalvar yalvar Sokağa çıkıcaz giyin giyin eve geldik soyun gel annecim gel canım valla bi don giydirmek işi normalde 4 saniye, oluyor bana 15 dakika
Hayırlısı canım ya ben pişman değilim ayrıldığıma çok şükür, şu soyadından ben de kurtulaydım artık boşanınca baya rahatlarım gibi geliyor Ahhh Hülyammm ahh Allah dayanma gücü versin bize 1 metre olmayan bebişi gün içinde saatlerce ikna etmeye uğraşıyorum artık kendi sesimden tiksinir oldum yalvar yalvar Sokağa çıkıcaz giyin giyin eve geldik soyun gel annecim gel canım valla bi don giydirmek işi normalde 4 saniye, oluyor bana 15 dakika
Hazalım aynıyız yalvarıyorum imkanı yok sokakda bazen bagırasım geliyor neler derler bana çok inatcı offf daha neler çekecez kuzum insan rahatlıyor mutluyum iyiki bitmiş eski hayatıma döndüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hazalım aynıyız yalvarıyorum imkanı yok sokakda bazen bagırasım geliyor neler derler bana çok inatcı offf daha neler çekecez kuzum insan rahatlıyor mutluyum iyiki bitmiş eski hayatıma döndüm
yok canım bezi bıraktırabilsem o zaman iş bulup alıştırmak için kreşe vereceğim bir kaç gün ama söylemiyor, sen hala aynı yerde misin rahatın nasıl iyi mi