Postum neden böyle ya söyleyin bana Nasıl mesela ? 1664998380 🤭🤭🤭🤭 Ne oldu kix
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 5 Ekim 2022 #101 Sibelllll' Alıntı: Postum neden böyle ya söyleyin bana Genişletmek için tıkla ... Nasıl mesela ? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kix
Sibelllll' Alıntı: Postum neden böyle ya söyleyin bana Genişletmek için tıkla ... Nasıl mesela ? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kix
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Ekim 2022 #102 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Nasıl mesela ? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Ne oldu kix Genişletmek için tıkla ... Ben olecem şimdi ya merve gelsin
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Nasıl mesela ? Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Ne oldu kix Genişletmek için tıkla ... Ben olecem şimdi ya merve gelsin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 5 Ekim 2022 #103 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ben olecem şimdi ya merve gelsin Genişletmek için tıkla ... Hastanede
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ben olecem şimdi ya merve gelsin Genişletmek için tıkla ... Hastanede
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Ekim 2022 #105 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hastanede Genişletmek için tıkla ... Sağ salim güzel haberle gelirler inşallah
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hastanede Genişletmek için tıkla ... Sağ salim güzel haberle gelirler inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 5 Ekim 2022 #107 Sibelllll' Alıntı: Sibel diyince niye nefret eder gibi konusuyonuz Genişletmek için tıkla ... Çünkü nefret ediyoruz ha sen o şahsiyet değilsen kendi üstüne asla alinmani istemme hatta aynı Sibel olmadığını kanitlarsan özür bile dilerim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Sibelllll' Alıntı: Sohbet yerimi burası öyleyse bizde sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Edelim canım onun için açmadın mi ?
Sibelllll' Alıntı: Sibel diyince niye nefret eder gibi konusuyonuz Genişletmek için tıkla ... Çünkü nefret ediyoruz ha sen o şahsiyet değilsen kendi üstüne asla alinmani istemme hatta aynı Sibel olmadığını kanitlarsan özür bile dilerim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Sibelllll' Alıntı: Sohbet yerimi burası öyleyse bizde sohbet edelim Genişletmek için tıkla ... Edelim canım onun için açmadın mi ?
S Sibelllll Guest 5 Ekim 2022 #108 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Çünkü nefret ediyoruz ha sen o şahsiyet değilsen kendi üstüne asla alinmani istemme hatta aynı Sibel olmadığını kanitlarsan özür bile dilerim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Edelim canım onun için açmadın mi ? Genişletmek için tıkla ... Niye nefret ediyoruz napmış size
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Çünkü nefret ediyoruz ha sen o şahsiyet değilsen kendi üstüne asla alinmani istemme hatta aynı Sibel olmadığını kanitlarsan özür bile dilerim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2022 Edelim canım onun için açmadın mi ? Genişletmek için tıkla ... Niye nefret ediyoruz napmış size
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 5 Ekim 2022 #109 Sibelllll' Alıntı: Niye nefret ediyoruz napmış size Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi bize bir şey yapamaz kendine yaptı o yapacağını ve ne yaptığı seni pek ilgilendirmiyor
Sibelllll' Alıntı: Niye nefret ediyoruz napmış size Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi bize bir şey yapamaz kendine yaptı o yapacağını ve ne yaptığı seni pek ilgilendirmiyor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Ekim 2022 #110 Ağzındaki baklayi çıkar ugratirma bizi zaten kafam davul gibi