Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelişimi ileri veya geri durumunda bebek doğana kadar haftasını yakalıyor merak etmeyin güzel beslenin gelişimi ileride diye erken doğmuyor yani yada geç
Canım büyük değildir evet doktorlar öyle söylüyor ama bu erken ve geç döllenme ile alakalı. Endişelenecek birşey yok bence. Benim yengem üç hafta geç doğum yaptı doktor bu bebek ölür siz niye izin vermiyorsunuz bebeği sezeryan doğum yapalım. Yengem tercih etmedi üç hafta geçti normal doğum yaptı. Doktorlar dediki bu geç döllenmeymiş dediler. Yani endişelenme Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah bide bende ultrasona göre iki hafta öndeyim ama herşey yolunda diyor doktor.
Canım büyük değildir evet doktorlar öyle söylüyor ama bu erken ve geç döllenme ile alakalı. Endişelenecek birşey yok bence. Benim yengem üç hafta geç doğum yaptı doktor bu bebek ölür siz niye izin vermiyorsunuz bebeği sezeryan doğum yapalım. Yengem tercih etmedi üç hafta geçti normal doğum yaptı. Doktorlar dediki bu geç döllenmeymiş dediler. Yani endişelenme Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah bide bende ultrasona göre iki hafta öndeyim ama herşey yolunda diyor doktor.
Aynn doktor ve ultrason ölçümleri çok farklı. İnşallah sağlıklı olsun ben çok istiyorum tombiş bir bebişim olsun. Ben hiç kilo almıyorum çokta yiyorum ama hiç almadım bakalım bebeğim almıştır inşallah. Ben bazen korkuyorum diyorum ya bebeğim çok zayıfsa