Kuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin
Hihihi çok tatlı demi rabbim daim eder inşallahKuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin
Evt kapanmış çok güzel olmuş ama çok yakışmışKuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin
Seni çok iyi anlıyorum kuzum bende 5 senedir kapaliyim Allah kalbime koydu 2 ay şeytanla cebelleştim. Sonrasında benim de bir arkadaşım destek oldu süreci hızlandırdım. Bende çoğu kişiye vesile oldum. Sonrasında da açılmayı düşünmedim çok şükür Allah sana da devamını getirsin inşallah Allah'ın hadisini başımızda taşıyoruz ve herkese nasip olmuyorEvet kapandım kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kapanmayı aslında çok istiyordum ama cesaret edemiyordum @Kayra'nın Annesi 👶🏻 nin desteğiyle tamamen karar verdim. Ve sizin bu güzel mesajlarınız beni daha çok cesaretlendiriyor. Rabbim inşallah daim eder birdaha açılmak nasip olmaz
Evet bende gordum çok yakışmış bencede maşallahKuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin
Bnde onu dicektm gerçekten çok yakışmışKuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin
Evet evet çok yakışmış Allah utandırmasın inşallahKuzum sen kapandin mi çok yakışmış masallh nazar değmesin