Mide bulantısı tansiyon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabia111 tarafından oluşturulan Mide bulantısı tansiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 673 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantısı tansiyon
Konbuyu başlatan Rabia111
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervo58

Rabia111

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 23 haftaligim. Sabah mide bulantısı, gece gaz ve tansiyon düşmeleri beni mahvediyor. Baygınlık geçirdim iki kere korkuyorm artık. Sizde oldu mu neler yaptınız. Çok zorluyor beni. Sabah ilaç alıyorum bulantı için ama banamisin demiyor. Doktor da dinlen diyor. Kaldım böyle.

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 23 haftaligim. Sabah mide bulantısı, gece gaz ve tansiyon düşmeleri beni mahvediyor. Baygınlık geçirdim iki kere korkuyorm artık. Sizde oldu mu neler yaptınız. Çok zorluyor beni. Sabah ilaç alıyorum bulantı için ama banamisin demiyor. Doktor da dinlen diyor. Kaldım böyle.
Gecmis olsun cnm tansiyonun çok düşüyorsa hafif tuzlu bir ayran icebilirsin iyi gelir

Mervo58

Kayıtlı Üye
rank
Ben 29 hafta ya kadar çektim tuzlu kraker ye ben susamlı çubuk kraker yiyorum iyi geliyor du

Tüm sayfalar yüklendi.