Mide bulantisi

• Konbuyu başlatan Kevser tk
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kevser tk tarafından oluşturulan Mide bulantisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 553 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide bulantisi
Konbuyu başlatan Kevser tk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Derya izm
K

Kevser tk

Guest
Kizlar 7.haftamdayim. yemek yerken veya yemek yedikten hemen sonra midem bulanıyor.hemen yatıyorum.o şekilde geçiriyorum.baska bir çözüm varmıdır mide bulantisina?

R

Rabiacicek

Guest
Bende 8 haftalık hamileyim senin gibiydim birsey yiyemiyordum oturup kalkamiyordum bulantıdan prilam dr tabletle içtim uyumadan önce 1 sabah 1 tane smdi şükür iyiyim yiyip icebiliyorum canım sende deneyebilirsin ilacı sağlık ocaginda yazdırıp eczaneden almani tavsiye ederim daha uygun oluyor.

Hayattaki mucize

Kayıtlı Üye
rank
Wala 14 haftaya geldim 7 haftadan beri ne yesem cikariyorum hala da ole hic bisi cozum olmadi 8 kilo verdim doktor bebek saglikli dedi o yuzden bole devam

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 7.haftamdayim. yemek yerken veya yemek yedikten hemen sonra midem bulanıyor.hemen yatıyorum.o şekilde geçiriyorum.baska bir çözüm varmıdır mide bulantisina?
Prilam Dr canım. Doktoruna danış. Eczacı Bi arkadaşım önermişti en etkilisi prilam, Dr. Doktorum da hiçbir zararı yok tam tersi b12 vitamin destegi de saglıyor demişti.

Tüm sayfalar yüklendi.