8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz?
L luna Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1 28 Ekim 2023 #1 8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz?
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 28 Ekim 2023 #2 luna' Alıntı: 8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Ablacım prilam Dr diye mide koruyucu hapi var aslında doktoruna söyledin o sana o hapi yazabilir iyi geceler
luna' Alıntı: 8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Ablacım prilam Dr diye mide koruyucu hapi var aslında doktoruna söyledin o sana o hapi yazabilir iyi geceler
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 28 Ekim 2023 #3 ebruakpinar0354' Alıntı: Ablacım prilam Dr diye mide koruyucu hapi var aslında doktoruna söyledin o sana o hapi yazabilir iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ama ilaç ne yazık ki herkese fayda etmiyor valla teyzeme gram etmedi kadın 25 haftalık hala çekiyor mide bulantısını rabbim yardımcınız olsun
ebruakpinar0354' Alıntı: Ablacım prilam Dr diye mide koruyucu hapi var aslında doktoruna söyledin o sana o hapi yazabilir iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum ama ilaç ne yazık ki herkese fayda etmiyor valla teyzeme gram etmedi kadın 25 haftalık hala çekiyor mide bulantısını rabbim yardımcınız olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Ekim 2023 #4 luna' Alıntı: 8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Doktoruna danış sana bulanti için ilaç yazıcaktir Tuzlu şeyler tüket salatalik ılık süt de iyi gelir
luna' Alıntı: 8 haftalık hamileyim mide bulantım geçmiyo baya zayıfladım ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... Doktoruna danış sana bulanti için ilaç yazıcaktir Tuzlu şeyler tüket salatalik ılık süt de iyi gelir