Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varMide yanması için kullqndığınız şurup veya haptan memnun kaldınızmı
Hamileliğim boyunca çektiğim en iğrenç şey mide yanmasıydı bundan sebep bidaha hamilelik yaşamak istemem desem yeridir aşırı kötü ve hiç bi şekilde geçmiyo kendi kendine gelip kendi kendine gidiyo
Kuzum gavisson şurup var mide yanması için..ama ben ondan ziyade yoğurt tuketiyorum yoğurt bana iyi geliyor tabi arada yoğurtta fayda etmiyor ama şuana kadar yoğurt iyi geldi
Bendehiç ilaç kullanmamıştım artık son ayımdayım mide yanması iyice mahvetti süt içiyordum iyi geliyordu şu aralar iyice arttı dünde yanma değilde mideme bişey oturtu kaldı akşam yemeğinden beri yatıyorum eşim artık akşam şurup getirmiş
Hamileliğim boyunca çektiğim en iğrenç şey mide yanmasıydı bundan sebep bidaha hamilelik yaşamak istemem desem yeridir aşırı kötü ve hiç bi şekilde geçmiyo kendi kendine gelip kendi kendine gidiyo
Hamileliğim boyunca yaşadığım en kötü şey ben kavrulmuş leblebi yiyorum birde çiğ badem dahada fazlalaşınca doktor bana rennie duo diye bi şurup yazmıştı sende söyle belki yazar Allah kolaylık versin inşallah canım ❤
Evet iyi geldi o şurup akşam baya kötüydüm hiç yerimden kalkamıyordum eşim gitmiş eczaneye sormuş rennie şurup vermişler akşam bi kaşık k3ndi eliyle içirdi sonra uyumuşum gece mide yanmam olmadı iyi geldi o şurubu sen nasıl kullandın sadece akşam sabah mı yoksa miden yandıkçamı araştırmadımda akşamdan beri yatıyorum
Evet iyi geldi o şurup akşam baya kötüydüm hiç yerimden kalkamıyordum eşim gitmiş eczaneye sormuş rennie şurup vermişler akşam bi kaşık k3ndi eliyle içirdi sonra uyumuşum gece mide yanmam olmadı iyi geldi o şurubu sen nasıl kullandın sadece akşam sabah mı yoksa miden yandıkçamı araştırmadımda akşamdan beri yatıyorum