Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,729 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar 47
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 2
Son Mesaj Yazan Mervercan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben kaşığa damlatıp suyla beraber hop yürüyordum ama artık ekmekle yapayım sırf o tat yüzünden onu içmekten nefret ediyordum ya 😅😅😂 zaten decavit çok büyük bir hap Ferro sanolu hiç açmadım bile daha o inşallah küçüktür 😅 bide eşim balık yağı alalım iç diyor sen kullanıyor musun
Yok balım balık uag doktorum sadece 1 aylık verdi sonra gerek görmedi diğerlerim normal diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim doktorum vermedi eşim alalım diyor ☺️ demek ki gerek görmedi görse verirdi yani o zaman
Olabilir balım benim değerl düşünkkn doktorum gerek var dedi verdi 1 ay kullandım aynı zamanda Ferro sanolu gece almaya başlamıştım 1 ay sonunda kan vitaminler filan düzelince fazlası zarar dedi sadece devit 3 den günde 1 kere 2 damla şeklinde decavit ve Ferro sanol yazdı şükür hala değerlerim iyi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir balım benim değerl düşünkkn doktorum gerek var dedi verdi 1 ay kullandım aynı zamanda Ferro sanolu gece almaya başlamıştım 1 ay sonunda kan vitaminler filan düzelince fazlası zarar dedi sadece devit 3 den günde 1 kere 2 damla şeklinde decavit ve Ferro sanol yazdı şükür hala değerlerim iyi
Ben Ferro sanol günde bir devit 9 damla günde 😱 baya bu konuda eksiğim çıkmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İçimiz dışımız ilaç, vitamin oldu zaten. 1 tane daha ilaç verirlerse hepsini bırakacam artık 😂😂😂
Aynı bende ya hayatımda bu kadar ilaç kullanmadım yaa 😅😅 günde kaç tane hap damla bundan sonra inşallah daha vermez 😂😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ben Ferro sanol günde bir devit 9 damla günde 😱 baya bu konuda eksiğim çıkmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynı bende ya hayatımda bu kadar ilaç kullanmadım yaa 😅😅 günde kaç tane hap damla bundan sonra inşallah daha vermez 😂😂😂
Doğumdan sonra hepsi bitecek inşallah. Günde 7 tane ilaç kullanıyorum yemek yeme gereksinimi duymuyorum artık 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...