Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ara ara benim de başıma geliyor o zaman ayaklarının ve poposunun olduğu yere ufak ufak ellerimle dairesel hareketler yapıyorum geri kendini çekiyor oğluşum
Ara ara benim de başıma geliyor o zaman ayaklarının ve poposunun olduğu yere ufak ufak ellerimle dairesel hareketler yapıyorum geri kendini çekiyor oğluşum
Aynıyız balım bende 32. Haftadayım o zaman minik minik vur annesi . Bu sabah dedigin şeyin aynısını yaşadım resmen ayakları bir yandan popusu bir yandan bastırıyordu mideme filan resmen nefes alamıyordum ilk masaj yaptım gitmedi sonra hafif hafif popsunun olduğu yere vurdum gitti. Sonra o da bana tekme attı
İşe yarıyor demi kuzum bana da doktorum demişti yer değiştirmesi için yada serttlesince yap haraket eder diye baya ise yarıyor yaramadığı zmaan poposuna vuruyorum
İşe yarıyor demi kuzum bana da doktorum demişti yer değiştirmesi için yada serttlesince yap haraket eder diye baya ise yarıyor yaramadığı zmaan poposuna vuruyorum