Seviliyorsun kuzum ❤️🥰 Sende seviliyorsun canimm benimmm❤️💖❤️💖💖❤️
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 26 Ekim 2022 #41 Ayse3453' Alıntı: Seviliyorsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Sende seviliyorsun canimm benimmm
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 26 Ekim 2022 #42 Demetdemet' Alıntı: Sende seviliyorsun canimm benimmm Genişletmek için tıkla ... Çok saol birtanem
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 26 Ekim 2022 #43 Asena.ase' Alıntı: Ağır misafirin var desene Ah bi kayinvalideler bende otuyorum kuzum yavaşdan gözlerim gidiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Aynı kaderi yaşıyoruz duş aldır kuzum vallaha bayılıyor bebekler Genişletmek için tıkla ... Geceleri Ev soğuk biraz duş aldıramıyorum canım doğalgazı açmadılar henüz
Asena.ase' Alıntı: Ağır misafirin var desene Ah bi kayinvalideler bende otuyorum kuzum yavaşdan gözlerim gidiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Aynı kaderi yaşıyoruz duş aldır kuzum vallaha bayılıyor bebekler Genişletmek için tıkla ... Geceleri Ev soğuk biraz duş aldıramıyorum canım doğalgazı açmadılar henüz
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 26 Ekim 2022 #44 Demetdemet' Alıntı: Ben. Geldim. Dedim. Selam vermiyor kimse unutulduk Genişletmek için tıkla ... Demetimmmm
Demetdemet' Alıntı: Ben. Geldim. Dedim. Selam vermiyor kimse unutulduk Genişletmek için tıkla ... Demetimmmm
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 26 Ekim 2022 #45 Azranurun annesi' Alıntı: Demetimmmm Genişletmek için tıkla ... Canımmmmmmmmm bak sordun geldim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 26 Ekim 2022 #46 Kuzum Annemlerdeyim oturuyorum sen napiyon nasılsın
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 26 Ekim 2022 #47 Demetdemet' Alıntı: Canımmmmmmmmm bak sordun geldim Genişletmek için tıkla ... Demettt nasılsın canım
Demetdemet' Alıntı: Canımmmmmmmmm bak sordun geldim Genişletmek için tıkla ... Demettt nasılsın canım
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 26 Ekim 2022 #48 Demetdemet' Alıntı: Canımmmmmmmmm bak sordun geldim Genişletmek için tıkla ... Azra asi oldu ya huzursuz canim onunla ilgileniyom. Oğlum ders yapmıyor sinir ediyor beni basım agridi
Demetdemet' Alıntı: Canımmmmmmmmm bak sordun geldim Genişletmek için tıkla ... Azra asi oldu ya huzursuz canim onunla ilgileniyom. Oğlum ders yapmıyor sinir ediyor beni basım agridi
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 26 Ekim 2022 #49 Zeynep23' Alıntı: Demettt nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... Iyiyim şükür canimmm sen naislsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Azra asi oldu ya huzursuz canim onunla ilgileniyom. Oğlum ders yapmıyor sinir ediyor beni basım agridi Genişletmek için tıkla ... Oy kıyamam ya inşallah çabuk iyileşir minik kuzum niye yapmıyor bakıyımm
Zeynep23' Alıntı: Demettt nasılsın canım Genişletmek için tıkla ... Iyiyim şükür canimmm sen naislsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Azra asi oldu ya huzursuz canim onunla ilgileniyom. Oğlum ders yapmıyor sinir ediyor beni basım agridi Genişletmek için tıkla ... Oy kıyamam ya inşallah çabuk iyileşir minik kuzum niye yapmıyor bakıyımm
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 26 Ekim 2022 #50 Demetdemet' Alıntı: Iyiyim şükür canimmm sen naislsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Oy kıyamam ya inşallah çabuk iyileşir minik kuzum niye yapmıyor bakıyımm Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim canım benim çok şükür kızımı uyutmaya çalışıyorum da
Demetdemet' Alıntı: Iyiyim şükür canimmm sen naislsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ekim 2022 Oy kıyamam ya inşallah çabuk iyileşir minik kuzum niye yapmıyor bakıyımm Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim canım benim çok şükür kızımı uyutmaya çalışıyorum da