Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minnoslar nerelerdensiniz napiyorsunuz neden sessizlik çöktü buralara🙄
Canım geçmiş olsun benim bebek de doğduğundan beri burnu tıkanık hep emmekde zorlanıyor hapsiriyo bı de durmadan.doktora sordum dedi sezeryanla doğanlar böyle olabiliyo bilemedim
Geçmiş olsun canım valla bilmiom bu ara salgın varmış r virus mu ne ismi çoğu çocuk hasta benimki da 1 haftalik hastanede yatıyoruz doktorlar muane etdi ve gordulerki virüsü kapmış hastaneye gelmiştik kilo verdiği için doktorumuz göndermişti iyiki de gelmişiz kontroll altında burda
Sorma merve ya eskiden anltiyolar beşiğe koyuyorlarmış agzina tulbetle lokum verilip bebek onu yalayip yalayip duruyomus öle nerde oynamak bebekle öle öle buyuyolarmis bunlar tam bir canavar
Sorma merve ya eskiden anltiyolar beşiğe koyuyorlarmış agzina tulbetle lokum verilip bebek onu yalayip yalayip duruyomus öle nerde oynamak bebekle öle öle buyuyolarmis bunlar tam bir canavar
Benimkine yeni doğduğunda kundak yapayım dedim ortalığı yıktı. Annemgilde anlatıyor kundak yapıyorlarmış ben uyandırmadan uyanmazdınız diyor. Bizimkiler farklı bişey resmen
Benimkine yeni doğduğunda kundak yapayım dedim ortalığı yıktı. Annemgilde anlatıyor kundak yapıyorlarmış ben uyandırmadan uyanmazdınız diyor. Bizimkiler farklı bişey resmen
Şimdi başlıyorum hahahah bir kaç gündür kayinbwbwm bendeydi bugün gitti dün gece elektirk bir gitti sabah 7 de bugün sabaha kadar gelmedi telefon şarjı bitti bütün derdim Kayrayi kalın giydirmek ve yataktan çıkarmamak olduğu için telefonu elime Dahi almadım. Şükür ki geldim canikom
Şimdi başlıyorum hahahah bir kaç gündür kayinbwbwm bendeydi bugün gitti dün gece elektirk bir gitti sabah 7 de bugün sabaha kadar gelmedi telefon şarjı bitti bütün derdim Kayrayi kalın giydirmek ve yataktan çıkarmamak olduğu için telefonu elime Dahi almadım. Şükür ki geldim canikom