Minnoslar nerelerdensiniz napiyorsunuz neden sessizlik çöktü buralara🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Minnoslar nerelerdensiniz napiyorsunuz neden sessizlik çöktü buralara🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,694 kez görüntülenmiş, 150 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Minnoslar nerelerdensiniz napiyorsunuz neden sessizlik çöktü buralara🙄
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Canım geçmiş olsun benim bebek de doğduğundan beri burnu tıkanık hep emmekde zorlanıyor🙄 hapsiriyo bı de durmadan.doktora sordum dedi sezeryanla doğanlar böyle olabiliyo bilemedim🤔
Geçmiş olsun canım valla bilmiom bu ara salgın varmış r virus mu ne ismi çoğu çocuk hasta benimki da 1 haftalik hastanede yatıyoruz doktorlar muane etdi ve gordulerki virüsü kapmış hastaneye gelmiştik kilo verdiği için doktorumuz göndermişti iyiki de gelmişiz kontroll altında burda

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sorma merve ya eskiden anltiyolar beşiğe koyuyorlarmış agzina tulbetle lokum verilip bebek onu yalayip yalayip duruyomus öle nerde oynamak bebekle öle öle buyuyolarmis bunlar tam bir canavar
Benimkine yeni doğduğunda kundak yapayım dedim ortalığı yıktı. Annemgilde anlatıyor kundak yapıyorlarmış ben uyandırmadan uyanmazdınız diyor. Bizimkiler farklı bişey resmen😂

Neden ki limon ne alaka
Gözleri parlamş iyi olurmuş
Neden ki limon ne alaka
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkine yeni doğduğunda kundak yapayım dedim ortalığı yıktı. Annemgilde anlatıyor kundak yapıyorlarmış ben uyandırmadan uyanmazdınız diyor. Bizimkiler farklı bişey resmen😂
Aynn canm 2 3 saat kalkmazlrmş bnmki 10 dk bi ayakta

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen aynen benimde asla izin vermiyor bide eskiler sıkı sıkı bağlarmış

Gözleri parlamş iyi olurmuş

Aynn canm 2 3 saat kalkmazlrmş bnmki 10 dk bi ayakta
Allah allah ilk defa duydum🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şimdi başlıyorum hahahah😂😂 bir kaç gündür kayinbwbwm bendeydi bugün gitti dün gece elektirk bir gitti sabah 7 de bugün sabaha kadar gelmedi telefon şarjı bitti bütün derdim Kayrayi kalın giydirmek ve yataktan çıkarmamak olduğu için telefonu elime Dahi almadım. Şükür ki geldim canikom

Şimdi başlıyorum hahahah😂😂 bir kaç gündür kayinbwbwm bendeydi bugün gitti dün gece elektirk bir gitti sabah 7 de bugün sabaha kadar gelmedi telefon şarjı bitti bütün derdim Kayrayi kalın giydirmek ve yataktan çıkarmamak olduğu için telefonu elime Dahi almadım. Şükür ki geldim canikom
Hoşgeldin canm 😊 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar