Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varMinyon tipli kadınlar kaçıncı haftada doğum yapar
Doktorum sen minyonsun ama bebeğin normal senin 39,40 haftayı göreceğini düşünmüyorum dedi . 37, 38 de dogururmuşum. Minyon tipli kadınlar kaçıncı haftada doğum yapar acaba minyon olup doğuranlar kaçta doğum yaptı
Walla bende minyon değilim tam tersi 1.75 boyum ve ilk gebeliğimdeki kilom 125 ti ama bende erken doğurdum gerçi doğuramadım çatım dar diye sezeryanla 36. Haftada doğum yaptım yani bu işlerin minyonluk yada irilikle alakası yok bence doktorunu değiştir canım
Doktorum sen minyonsun ama bebeğin normal senin 39,40 haftayı göreceğini düşünmüyorum dedi . 37, 38 de dogururmuşum. Minyon tipli kadınlar kaçıncı haftada doğum yapar acaba minyon olup doğuranlar kaçta doğum yaptı