Sorum var Modum düşük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Modum düşük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 998 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Modum düşük
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Evde kaynana denilen biri var ben hamileyim genel temizlik yapamayacam kış için o yapıyor bugün eltimle halı yikadi sabahtan söyleniyor yok ben seni düşünmüyorum bebeği düşünüyorum yok bilmem ne ben de onlara çay yaptım yemek yaptım diyor sen temizlik yapmıyorsun sabahtandir sancim var inanmıyor modumu düşürüyor ayrı eve ilk günden çıkanlar alninizdan öpüyorum bu yapmacık sinir bozucuya katlanamiyorum tek derdi yiyeyim oturayım gezeyim işe gelince ben eskiden bunu yapardım bunu yapardım diye söyleniyor
Aaaa bu aynı benım kaynanam kız takma boşver boylesı insanı bıde hamılesın

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
1 yıl oldu çok yeni
Senin yaptığın görünmez canım yarı eve çıkma durumuz yokmu peki esin nasıl bakıyor bu duruma kavme yıldır birliktesiniz
Eşim anlıyor beni maalesef ayrı eve çıkamayız ekonomi ortada malum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayrı eve neden çıkmıyor kuzum esin
Bu evin herşeyini eşim yapmış zaten onun emeği o da istiyor ayrı ev bı yandan ekonomi bi yandan bu eve verdiği emek insan kıyamıyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Eşim anlıyor beni maalesef ayrı eve çıkamayız ekonomi ortada malum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu evin herşeyini eşim yapmış zaten onun emeği o da istiyor ayrı ev bı yandan ekonomi bi yandan bu eve verdiği emek insan kıyamıyor
Anladım canım o zaman daynmak zorundasın

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardım etsin inşallah bu gelinleri neden sevmiyo kaynanalar biz napıyoruz sanki onlara anlamıyorum valla. Bide benim başımda var çok şükür evimiz ayrı ama ordan yönetiyo valla oğlunu kaynanamın eşi öldükten sonra benim kocamı kendi kocası zannediyomuş. bende yeniyim tabi ağzımı açmıyorum. Madem gelinler le çekişeceksiniz evlendirmeyin oğlunuzu alın turşusunu kurun. ALLAH yardımcın olsun zor bi durum.
Ne kadarlık evlisin canım

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Dışardan da melek gibi görünmeye bayılıyor bayram arifesi koydeydi ben üç aylık hamileydim o zaman şu an altı aylık zorlanıyorum eğilip kalkmakta vallahi bayram temizliğini yaptım halı paspas ne varsa yıkadım örtülerine kadar yıkayıp ütüledim artı eşimle kayinbabamin hizmetini gördüm bir gün lafını etmedim evimdi sonuçta
Aaaa canım bu benim kaynanam ya😃

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evde kaynana denilen biri var ben hamileyim genel temizlik yapamayacam kış için o yapıyor bugün eltimle halı yikadi sabahtan söyleniyor yok ben seni düşünmüyorum bebeği düşünüyorum yok bilmem ne ben de onlara çay yaptım yemek yaptım diyor sen temizlik yapmıyorsun sabahtandir sancim var inanmıyor modumu düşürüyor ayrı eve ilk günden çıkanlar alninizdan öpüyorum bu yapmacık sinir bozucuya katlanamiyorum tek derdi yiyeyim oturayım gezeyim işe gelince ben eskiden bunu yapardım bunu yapardım diye söyleniyor
Aklı olan kaynanayla oturmaz o ne öyle evim benim içinde de benim sözüm geçer ben yapamam şayet

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar